11 iul. 2019 | 10:45

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Social
Cine transmite la TV meciul Simona Halep - Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019
Cine transmite meciul dintre Simona Halep - Elina Svitolina?

Simona Halep și Elina Svitolina se duelează azi, 11 iulie, în semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joacă cele două mari sportive și cine transmite meciul?

Cine transmite meciul dintre Halep și Svitolina?

Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, în vârstă de 27 de ani, se va duela astăzi cu Elina Svitolina de pe locul 8 WTA, în vârstă de 24 de ani. Semifinalele turneului de la Wimbledon vor surprinde iar cu un meci ce deja se anunță a fi plin de surprize. Meicul poate fi urmărit la orele 15:00 pe Eurosport 2. Organizatorii au decis ca partida dintre Simona Halep și Elina Svitolina să fie prima pe Terenul Central, mai apoi urmată de a doua semifinală. Al doilea act al competiției va surprinde duelul dintre Serena Williams, ocupanta locului 10 WTA, în vârstă de 37 de ani și Barbora Strycova, locul 54 WTA, în vârstă de 33 de ani.

„Cine e favorită să ajungă în finala Wimbledon, Simona Halep, favorita 7 sau Elina Svitolina, a 8-a favorită? Nu ştim cu certitudine, dar aproape sigur va fi o bătălie fizică. Pentru prima oară după mult timp, Halep şi Svitolina au ajuns la un turneu mare fără „fanfară. Elina încă îşi căuta forma după problemele la genunchi care i-au compromis sezonul de zgură. Ea nu a reuşit două victorii la rând de la Indian Wells, când ajungea în semifinale, tocmai în martie. Semifinalistă aici în 2014 şi sfertfinalistă în doi din ultimii trei ani, Halep a sosit la Wimbledon după o campanie solidă, dar încheiată dezamăgitor, la Roland Garros. Deşi a dat senzaţia că îşi poate apărat titlul, Simona a pierdut în sferturi la Paris, împotriva puştoaicei de 17 ani, Amanda Anisimova”, notează siteul oficial al WTA.

Cine transmite meciul dintre Halep și Svitolina?

Cine transmite meciul dintre Halep și Svitolina?

Cheia succesului lui Halep, jocul la retur

Cu toate că gurile rele susțin că Simona Halep nu mai are aceeași motivație după ce a reușit să-și atingă obiectivele cele mai mari, realitatea este cu totul alta. Campioana noastră este din nou gata de mari performanțe, după ce și-a încărcat bateriile. Prima impresie pe care Simona a lăsat-o la vedere în turneul Wimbledon a fost că vrea să ia lucruriloe ușor, să se concentreze și să se bucure de fiecare minut de pe teren, fără a merge „full gras”.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Randi, prima reacție după răspunsul IML: Am refuzat să fac testul
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro