Cine transmite la TV meciul România U21 – Germania U21, din cadrul grupelor Campionatului European 2021

Cine transmite la TV meciul România U21 - Germania U21, din cadrul grupelor Campionatului European 2021
Cine transmite meciul pe TV U21 Romania-Germania

Meciul România-Germania poate fi urmărit TV la postul de televiziune TVR1 sau live-text pe playtech.ro. Acest meci este cel de-al treilea pentru ”tricolorii mici” de la EURO U21.

Cine transmite la TV meciul România U21 – Germania U21, din cadrul grupelor Campionatului European 2021

Acest meci se joacă azi de la ora 19:00. De menționat este că formațiunea lui Adrian Mutu se află în grupa A, alături de reprezentativele Germaniei, Țărilor de Jos și Ungariei.

Până în prezent, aceste două echipe naționale s-au întâlnit de cinci ori, ultima dată fiind în semifinalele EURO de acum doi ani, când nemții s-au impus cu scorul de 4-2. Conform Transfermarket, naționala Germaniei U21 este cotată la 106,2 milioane de euro, iar reprezentativa României valorează 19,35 milioane.

Ce a spus Mihai Stoichiță

De menționat este că Mihai Stoichiță l-a lăudat pe Andrei Vlad, cel care oferă siguranță, în poarta echipei de club, dar și în cea a României U21. El spune că regula U21 este un factor ce a dus la creșterea încrederii de sine a tinerilor jucători români.

„Rolul principal în această montare psihologică îl are Mutu și staff-ul lui. Avem psihologi la toate nivelurile, dar încrederea lor vine de la faptul că joacă de mult în Liga 1 sau în străînătate, au înțeles că trebuie să-și autodemonstreze că sunt buni. Nu începe echipa fără ei, asta nu vine că îi spune psihologul că e bun, vine din interiorul lui. Știe că e bun pentru că își demonstrează în fiecare săptămână.

Vlad joacă de zici că are 31 de ani, zici că e de un deceniu în poartă FCSB-ului. Cum să nu aibă încredere în ei? Faptul că au continuitate în meciuri, că sunt titulari în campionat, că sunt jucători profesioniști care ne bucură prin execuțiile lor. Ăsta e secretul acestei naționale de tineret. Regula asta U21 care i-a ajutat să debuteze in Liga 1… Sunt multe lucruri care converg la evoluțiile lor”, a spus Mihai Stoichiță, la PRO X.

De precizat este că naționala de tineret a României se află în fața celui mai dificil meci de la acest Euro U21, iar calificarea depinde de meciul de azi cu Germania U21.

”Am auzit că Mutu ar vrea să umble la primul 11 și să joace fără Moruțan și Olaru. Că nu știu cum au jucat cu Ungaria, că nu știu ce. Eu spun doar atât.

Fără Moruțan și Olaru va fi ‘la revedere!’ cu Germania. Nu vom avea nicio șansă”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.