Cine transmite la TV meciul România – Irlanda de Nord, în preliminariile Euro U21, și de la ce oră

România - Irlanda de Nord, în preliminariile Euro U21, ora 20:30, live pe Pro TV

România – Irlanda de Nord, grupa H – preliminarii Euro U21. Tricolorii mici au un moral bun după ce în etapa precedentă au zdrobit campioana mondială, Ucraina, cu scorul de 3-0. Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că va opera câteva modificări în formula de start. Meciul se joacă de la ora 20:30 și este transmis în direct de Pro TV, dar poate fi urmărit și online în format live text + video accesând linkul de aici.

România – Irlanda de Nord, în preliminariile Euro U21, ora 20:30, live pe Pro TV

„Un adversar redutabil. A pierdut greu în Danemarca. Un joc simplu, dar bine pus la punct. O echipă cu angajament în duel 1 la 1 pe tot terenul. Fără o mobilitate bună și o circulație a balonului rapidă, vom avea mari probleme. Nu se aseamănă cu nicio echipă din acestă grupă. Nu fac lucruri complicate, chiar simple, dar bine puse la punct. E destul de greu pentru orice echipă să câștige cu Irlanda de Nord”, a declarat selecționerul Mirel Rădoi înaintea partidei România U21 – Irlanda de Nord U21, din preliminariile Euro 2021.

Înaintea meciului cu Irlanda de Nord, tricolorii mici ocupă locul 3 în grupa H a preliminariilor Euro 21, cu 3 puncte acumulate după 2 meciuri jucate. Pe locul 2 se află Danemarca (2 meciuri, 6 puncte), iar prima poziției este ocupată de Finlanda (3 meciuri, 7 puncte). În spatele României U21 se află Ucraina, cu 3 puncte din 3 meciuri. Pe 5 e Irlanda de Nord (3 meciuri, 2 puncte), în timp ce ultima poziție este ocupată de Malta (3 meciuri, 1 punct).

Clasament grupa H, preliminarii Euro U21
Clasament grupa H, preliminarii Euro U21

Partida se joacă de la ora 20:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari și este arbitrată de slovenul Nejc Kajtazovic. Meciul se vede live la Pro TV, dar poate fi urmărit și online în format live stream video.

În cazul unei victorii, România U21 va acumula 6 puncte și va egala Danemarca, dar nu o va depăși în clasamentul grupei H nici măcar în cazul în care nordicii vor pierde partida cu Finlanda, programată de la ora 19:00, întrucât danezii ne-au învins în prima etapă cu scorul de 2-1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI