Cine transmite FCSB – Viking la tv. Unde vor sta ultrașii din Peluza Nord pe Arena Națională

Cine transmite FCSB - Viking la tv. Unde vor sta ultrașii din Peluza Nord pe Arena Națională
FCSB va beneficia de atmosfera creată de fani și la meciul cu Viking, chiar dacă ambele peluze ale Arenei Naționale vor fi închise

Cine transmite FCSB – Viking la tv. Echipa lui Gigi Becali va juca manșa tur din play-off-ul Conference League, joi, 18 august, de la ora 21.30, pe Arena Națională. UEFA a pedepsit vicecampioana pentru un banner ce avea un simbol considerat neonazist, cu o amendă de 30.000 de euro. De asemenea, cele două peluze vor fi închise publicului. Astfel, FCSB va putea fi încurajată de maximum 30.000 de fani, cei din Peluza Nord anunțându-și deja prezența la meci.

Cine transmite FCSB – Viking la tv

Cine transmite FCSB – Viking la tv. Vicecampioana a trecut de slovacii de la Dunajska Streda și s-au calificat în play-off-ul Conference League. Dar victoria a venit cu un preț destul de important. UEFA a decis să amendeze gruparea lui Gigi Becali cu 30.000 de euro, din cauza unui steag afișat de ultrașii din peluză, care a fost considerat de observatorul de joc ca având însemne neonaziste, a anunțat gsp.ro.

Steagul conținea un cap de ultras, cu cagulă pe față, care era imprimat pe o cruce albă pe fundal negru. Oficialul UEFA a interpretat că acel steag conține crucea celtică și automat a considerat-o un însemn neonazist, scrie aceeași sursă.

În plus, FCSB trebuie să achite încă o amendă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute la meci, precum blocarea scărilor la Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Unde vor sta ultrașii din Peluza Nord pe Arena Națională

FCSB o va întâlni în play-off pe Viking Stavanger din Norvegia. Turul se va juca pe Arena Națională, joi, 18 august de la ora 21.30. Roș-albaștrii nu vor mai putea beneficia, ca în meciul cu Dunajska Streda, de încurajările a 40.000 de spectatori. Și asta, din cauză că peluzele închise în urma deciziei UEFA totalizează aproape 25.000 de locuri din cele 55.000 ale celui mai mare stadion al țării.

Dar FCSB nu va duce lipsă de suporteri. Ultrașii din Peluza Nord au anunțat deja unde vor sta la meciul cu Viking.

„Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă… Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a fost mesajul postat de cei de la Peluza Nord pe contul de Facebook.

De altfel, FCSB a anunțat că marți, 16 august, la ora 19:00, vor fi puse în vânzare online biletele pentru partida cu Viking FK. Tichetele vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro la următoarele prețuri: VIP 1 – 150 lei, VIP 2 – 100 lei
VIP 3 – 75 lei, Tribuna 2 – Inel 1 – 50 lei,  Tribunele 1 și 2 – Inelele 2 și 3 – 30 lei.

Meciul FCSB-Viking va fi transmis de PRO TV, la fel ca și partida tur cu Dunajska Streda, de joia trecută.

Sursa foto: Facebook/FCSB