Cine sunt femeile pe care Bianca Drăgușanu le desființează după ce i-au cumpărat un săpun: ‘Au venit neinvitate’ EXCLUSIV

Cine sunt femeile pe care Bianca Drăgușanu le desființează după ce i-au cumpărat un săpun: 'Au venit neinvitate' EXCLUSIV
Cine sunt femeile pe care Bianca Dragusanu le desfiinteaza

Deși multe dintre indiciile inițiale oferite de fosta asistentă tv duceau la Vica Blochina ca fiind autoarea, Bianca Drăgușanu spune că este vorba de altcineva, mai precis două persoane pe care nu le cunoaște în mod direct, ci prin intermediul unei foste persoane publice, care acum este divorțată.

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce a primit săpun și trandafiri de plastic

Bianca Drăgușanu a luat foc, după ce a deschis cadourile primite de ziua sa, în momenul în care a ajuns la o pungă ce conținea un săpun, un odorizant de baie și trei trandafiri de plastic.

„Ce cadou poate să-ți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu de aici că ești proastă.

Mai ai și magazine de haine. Aștept scuze din partea ta pentru că altfel promit că te dau în vileag. Ia-le și spală-te tu cu ele. N-ai cum, dă-te-n papucul meu.”, a spus, printre altele, Bianca Drăgușanu.

În filmulețele postate pe pagina sa de Instagram, blondina a mai afirmat că mai bine ar fi primit o simplă felicitare, aceasta arătându-se și dezamăgită, dar și jignită de respectivul cadou.

„S-au autoinvitat!”

Tot ea a spus că persoanele respective sunt cunoscute în lumea mondenă și că pe săpunul primit erau scrise mai mult rânduri în limba rusă, semn că acestea aveau o oarecare legătură cu această țară.

Cum printre invitați nu s-au aflat prea multe vedete, indiciile oferite au dus cu gândul că autoarea ar putea fi Vica Blochina, de origine lituaniancă.

Mai mult, aceasta a creat și o linie de costume de baie, Bianca precizând, de altfel, în filmarea sa, că autoarea cadoului are magazine de haine.

Fosta asistentă tv a precizat însă pentru playtech.ro că este vorba despre două „individe” pe care nu le cunoaște în mod direct, ci prin intermediul unei foste persoane publice, care acum este divorțată.

Cadoul este de la două individe pe care nu le cunosc în mod direct și au venit printr-o invitată. Practic s-au autoinvitat. Femeile nu sunt românce, vorbeau o română stricată. În prima fază, mi-au zis că nu ele au fost, dar m-am uitat pe camere.

Nu sunt persoane publice decât prin asocierea unei foste persoane publice, care acum este divorțată”, a sunat declarația puțin schimbată a Biancăi, pentru playtech.ro.

Brățară cu diamante de la iubitul său

Fosta asistentă tv a schimbat prefixul, pe data de 6 martie, iar actualul său partener Gabi Bădălău i-a organizat o petrecere de cinci stele, evident, cu acordul ei, la localul unui hotel cunoscut din buricul capitalei.

Invitații, printre care și Vica Blochina, au stat până dimineața și s-au distrat pe ritmurile melodiilor lui Tzancă Uraganu și a lui Florin Salam, ambii aduși să întrețină atmosfera de Gabi Bădălău.

La rându-i, Bianca l-a invitat pe Mihail Gheorghe, fostul său coleg de la „Te vreau lângă mine”, să-i cânte, contra-cost, la petreerea sa aniversară.

Au fost în jur de 60 de invitați, s-a stat până la 5 dimineața, iar Bianca a avut la plecare portbagajul încărcat cu flori și cadouri scumpe. Fiecare și-a comandat ce a dorit, iar nota de plată s-a ridicat undeva la 10.000 de euro. Iubitul său i-a făcut cadou o superbă brățară cu diamante.