Cine sunt faimoșii propuși pentru eliminare la Survivor. Moment dificil în concurs

Cine sunt faimoșii propuși pentru eliminare la Survivor. Moment dificil în concurs

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate, la Survivor România, a doua oară consecutiv, iar echipa va rămâne fără încă un membru. Elena Ionescu, Ruby și Lino Golden sunt propuși pentru eliminare.

Jocul de protecție a fost câștigat de Asiana și de Cezar Juratoni, iar după nominalizări, cei trei propuși spre eliminare sunt: Elena Ionescu, Ruby și Lino Golden. Concurentul care părăsește emisiunea va fi cel mai puțin votat de către public. Numărul la care pot vota 1230, iar tariful fiecărui SMS este de 1.19 euro (TVA inclus).

Faimoși propuși pentru eliminare – Elena Ionescu

Elena Ionescu este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi. Artista a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, având numai șase ani când a pășit pentru prima dată pe o scenă. Este licențiată în Jurnalism și absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 a devenit pentru zece ani vocea formației Mandinga. După despărțirea de Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cariera solo. A devenit mamă în august 2018 și a trecut printr-un divorț la scurt timp după ce a născut.

”Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să intru în aceasta încercare. Sunt optimistă și abia astept să văd ce îmi rezerva viitorul în Republica Dominicană”, declarat artista despre înscrierea în concurs.

Faimoși propuși pentru eliminare – Lino Golden

Cunoscut sub numele de scenă Lino Golden, Radu Cârstea este un foarte tânăr brașovean care, numai 22 de ani, deja a cunoscut celebritatea. Însă traseul său muzical începea la vârsta de șase ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzică rap, gen muzical pentru care a scris numeroase piese.

Acum, Lino Golden produce și compune piese, printre care “Fane Spoitoru feat Keed”, “Panamera”, “Sus ca Jordan”, “Macetă”, “Fifa”, “N-am văzut că ține” (feat Alex Velea). “Panamera” a devenit un adevărat fenomen în muzica românească atingând deja peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară. Lino Golden mai face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea.

“Abia aștept să plec! Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc ușor. Partea foarte bună e că o să mă subțiez. Sunt optimist; cred că îmi vor veni multe versuri în minte, <Survivor România> poate fi o sursă de inspirație”, a spus Lino Golden despre participarea sa în reality.

Faimoși propuși pentru eliminare – Ruby

Ruby, pe numele adevărat, Ana Claudia Grigore, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din Romania. Aceasta a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internationale. Primul ei disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes nu numai în Romania, ci și în străinătate.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensa, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această incercare”, spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI