Cine sunt concurenții “Survivor România” de la Kanal D. Cei patru își vor testa limitele în jungla din Republica Dominicană

Cine sunt concurenții “Survivor România” de la Kanal D. Cei patru își vor testa limitele în jungla din Republica Dominicană

“Survivor România” va debuta, pe Kanal D, anul viitor, iar deja se cunosc cei patru concurenți care vor intra în cursă extremă de supraviețuire. Aventura acestora va fi transmisă începând cu 2020 și pe lista celor care vor face parte din reality show-ul românesc se anunță și nume sonore din showbiz-ul autohton. Provocarea televizată îi va face pe cei înscriși să își pună la încercare strategiile pentru a putea să își învingă oponenții.

Cine sunt concurenții “Survivor România” de la Kanal D

Cei care vor încerca să suraviețuiască în cursa din cel mai nou show de pe Kanal D vor fi Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng. Sunt doar câteva dintre vedetele anunțate până acum, de către reprezentanții postului TV, alături de un videoclip de promovare pentru “Survivor România”, ce poate fi urmărit și în continuare.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, a declarat Ruby despre participarea în emisiunea de pe Kanal D.

Cine sunt concurenții “Survivor Romania” de la Kanal D. Cei patru își vor testa limitele în jungla din Republica Dominicană
Ruby, Cezar Juratoni, Augustin Viziru și Asiana Peng sunt concurenții din Survivor România, show-ul ce va fi difuzat în 2020, pe Kanal D

Concurenții își vor testa limitele în jungla din Republica Dominicană

Cei patru concurenți anunțați înainte de sărbătorile de iarnă din acest an își vor testa limitele în jungla din Republica Dominicană. Va fi un loc în care vor întâlni foarte multe capcane și vor traversa o serie de întâmplări, dar aceștia par pregătiți să își testeze limitele.

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine, e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiție scoate ce mai bun sau ce e mai rău din ține. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent. Toată viață mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțîn ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge”, a dezvăluit actorul Augustin Viziru.


Prin jungla din Republica Dominicană va putea fi urmărit și Cezar Juratoni, în prezent boxer profesionist, dar și multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori. Sportivul este de părere că rezistența fizica este cheia supraviețuirii, alături de inteligență, calități pe care le va pune în practică, în competiția ce se anunță a fi una foarte dură. La rândul său, gimnasta Asiana Peng va putea fi urmărită în acțiune, în cadrul “Survivor România”, aceasta făcând parte din lotul olimplic al țării noastre. Sportiva are 50 de medalii câștigate în diverse competiții de profil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI