Cine sunt cei trei jurați din noul sezon Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D. Surpriză pentru fanii emisiunii

de: Andrei Simion
17 12. 2019

Bravo, ai Stil! Celebrities aduce noi surprize fanilor celui mai iubit show cu și despre modă. Dacă Ilinca Vandici rămâne la cârma emisiunii, cine va sta la pupitrul juriului?

Cine sunt cei trei jurați din nou sezon Bravo, ai Stil! Celebrities?

Așteptarea a luat final! După ce luni bune fanii emisiunii de modă au așteptat să audă vești măcar despre începerea noului sezon, aceștia au aflat azi componența juriului. Sezonul nou vine cu surprize deosebite, unde protagonistele sunt deja obișnuite cu viața în fața camerelor de luat vederi. Alături de Ilinca Vandici, se vor prezenta pa platoul de filmare mult așteptații jurați: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu. Formula consacrată își face loc din nou la masa juriului, pentru a le comenta pe noile concurente.

„Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin în formula consacrată, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” Cei trei magnifici jurați, alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului fenomen, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu telespectatorii Kanal D și concurentele noului sezon! @bravoaistil #bravoaistilcelebrities #kanaldromania ? by @ciprian.manolache”, a fost mesajul Ralucăi Bădulescu, de pe o rețea de socializare.

Juriul Bravo, ai Stil! Celebrities. Sezonul nou aduce surprize peste surprize, dar la juriu rămân vedetele deja consacrate

Ce spune Cătălin Botezatu despre noul sezon?

„Noul sezon pentru mine se anunta a fi provocator. Sunt curios sa vad cine sunt concurentele, dar trebuie sa va marturisesc ca tocmai pentru ca sunt <celebre> voi fi si mai drastic. Daca sunt deja cunoscute publicului si au deja acest exercitiu cu spectacolul media, ar trebui sa fie foarte asumate si atente. Ma astept ca ele sa ne ofere un show adevarat si sa ne expuna ce inseamna stilul”
Catalin Botezatu