Cine sunt cei mai bogați copii din lume, de fapt. Au moștenit averi colosale

Cine sunt cei mai bogați copii din lume, de fapt. Au moștenit averi colosale
Cine ocupa primul loc

Există copii care se nasc și cresc în lux și care nu sunt nevoiți să muncească nicio zi în viața lor. Aceștia sunt privilegiați cu părinți bogați și sunt întotdeauna în centrul atenției.

Chiar dacă nu au ajuns la vârsta la care să știe ce înseamnă valoarea banului, acești copii de bani gata se laudă cu o avere impresionantă.

Cei mai bogați copii din lume

În timp ce unii s-au născut în familii bogate, alte au moștenit sume imense, iar unii dintre ei s-au născut genii și au făcut singuri avere.

Mulți dintre ei sunt printre cei mai bogați oameni din lume. Iată un clasament al celor mai bogați copii.

Prințul George

Are doar șapte ani și este fiul cel mare al prințului William și al ducesei Kate Middleton. S-a născut pe 22 iulie 2013 și se află deja pe lista celor mai bogați copii din lume.

Are o avere estimată la 3,6 milioane de dolari, iar pentru că face parte din familia regală, el și părinții lui primesc în fiecare an mai mult de 500 de milioane de euro.

Prințul Moulay Hasssan

Are 18 ani și este moștenitorul tronului Marocului. Este fiul cel mare al regelui Mohamed VI și al prințesei Lalla Salma.

Este celebru și participă încă de când avea 10 ani la toate vizitele și întâlnirile oficiale ale tatălui său.

Are o avere de aproape 1,5 miliarde de dolari, care se va înmulți odată ce va moșteni tronul.

Suri Cruise

În vârstă de 15 ani, fiica celebrului actor Tom Cruise este în topul celor mai bogați copii din lume. Suri Cruise a primit o avere de peste 250 de milioane de euro.

Valentina Paloma Pinault

Are 13 ani și este fiica actriței Salma Hayek și a omului de afaceri Francois Pinault. Tatăl ei a trecut o proprietate pe numele ei și îi oferă 40.000 de euro în fiecare lună. Are o avere estimată la 12 milioane de dolari.

Isabella Barrett

Are 14 ani și a participat la mai multe concursuri de frumusețe și show-uri televizate. Fetița are peste 2 milioane de euro în conturi.

Ea are o colecție de bijuterii și produse cosmetice pentru copii.

Ryan Kaji

Are 10 ani și în jur de 30 de milioane de abonați pe Youtube. Ryan a obținut propriul show pe Amazon Kids și are o avere de peste 32 de milioane de dolari, fiind primul youtuber care a semnat un contract cu Amazon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI