Cine sunt cei doi tineri uciși în Iași. Ce s-a aflat chiar acum despre ei

Cine sunt cei doi tineri uciși în Iași. Ce s-a aflat chiar acum despre ei
Detalii despre tinerii uciși din Iași. Cine sunt aceștia?

Caz cutremurător la Iași! Doi tineri din au fost uciși cu brutalitate. Ce detalii s-au aflat despre aceștia? Care sunt amănuntele indicate de oamenii legii după tragedia petrecută? Apropiații celor doi sunt șocați.

Caz Iași: detalii despre cei doi tineri uciși la Iași

Doi îndrăgostiți au fost găsiți fără suflare într-o vilă de lux din Iași. Conform informațiilor oferite de autorități, ar putea fi vorba despre un asasinat. În casă ar fi fost găsite mai multe urme de sânge, iar criminaliștii încearcă să deslușească firul întâmplărilor.

Locuința în care se aflau cei doi era închiriată. Au fost ridicați câțiva suspecți care au fost conduși la audieri. Cadavrele au fost ridicate de autorități și au fost duse la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani.

S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Erau așteptați de familie

Tânărul se numește Youssef Ajniyah și este de origine marocană. Acesta a studiat anterior la Bruxelles și trebuia să se întoarcă acolo alături de iubită chiar vineri. Prietenii studentului au susținut că acesta era liniștit și se bucura de relația pe care o avea cu fata româncă. Tânăra ucisă se numește Ioana Vanesa Burlacu și este din Iași.

Ea a fost elevă la Liceul „Miron Costin” în perioada 2012 – 2016. Tânăra locuia cu prietenul ei în complexul Roua Residence din Moara de vânt. Ei ar fi trebuit să plece la familia băiatului cu puțin timp înainte să fie uciși. Moartea lor a fost una violentă, fiind înjunghiați în repetate rânduri, arată anchetatorii, conform ziaruldeiași.ro.

Detalii

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.