16 ian. 2023 | 15:46

Cine este Nelu Cortea de la America Express. Cu ce se ocupă partenerul lui Cătălin Bordea

Emisiuni TV
Cine este Nelu Cortea de la America Express. Cu ce se ocupă partenerul lui Cătălin Bordea
Cine este Nelu Cortea de la America Express

Cine este Nelu Cortea de la America Express? Cătălin Bordea a ales să plece în aventura vieții, departe de România și familie, alegându-și ca partener un prieten bun. Cu ce ocupă, de fapt, simpaticul coechipier al fostului co-prezentator Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cine este Nelu Cortea de la America Express

Duminică, 15 ianuarie 2023, unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri produse de o televiziune de la noi dn țară s-a întors pe micul ecran. America Express i-a pus pe curajoșii care au acceptat provocarea lansată de Antena 1 în situații dificile, le-a scos în cale obstacole nebănuite pe traseul ce se întinde pe mai bine de 7.000 de kilometri și care traversează trei țări.

Printre concurenții noului sezon se numără și Nelu Cortea, care face echipă cu nimeni altul decât Cătălin Bordea. În vârstă de 36 de ani, Nelu este, la bază, actor, fiind absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

El a făcut parte din distribuția mai multor proiecte, însă este și comediant, la fel ca bunul său prieten, Cătălin Bordea. Actorul este activ și în mediul online, având la activ nu mai puțin de 103 episoade ale vlogului TurVlog.

În lumea stand-up a intrat prima oară acum un deceniu. Primul său spectacol a fost în deschiderea prietenilor Bordea și Micutzu.

„Primul meu spectacol, la care au fost vreo o sută și ceva de persoane. Am deschis la Bordea și Micutzu. Ei m-au încurajat să încep. Înainte eu îi duceam pe ei cu mașina. Actor fiind, sărac (râde), mergeam cu ei cu mașina, pentru că ei nu aveau permis. Puneam muzică, povesteam și eu tot făceam glume, făceam glume, făceam glume, până au început băieții să-mi spună Hai, mă, apucă-te și eu tot nu, nu. Până la urmă, atât au insistat încât am spus bine, fie, mă apuc”, a povestit Cortea în 2020, într-un interviu pentru turnulsfatului.ro.

„Eu credeam că știu ce înseamnă timpul până să vin în America Express…”

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au dublu rol în acest sezon America Express, fiind gazdele Podcastito Express, unde comentează cele mai simpatice momente din timpul competiției.

„Eu credeam că știu ce înseamnă timpul până să vin în America Express. Nu, nu știu ce înseamnă timpul. Timpul trece mult mai repede aici. Mie-mi crește părul în timp real, nu știu dacă ați observat. Adică, la spate, crește în timp real, dar se și usucă de la soare.”, a mărturist Cătălin Bordea.

„Am impresia că am venit de șase luni. Deja am învățat spaniolă, nici nu știam spaniolă înainte să vin aici. Deloc. Vorbesc cu oamenii, înțeleg tot ce zic”, a spus, la rândul său, Nelu Cortea, potrivit a1.ro.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro