Cine și-a găsit loc de muncă după Românii au talent. Florin Călinescu i-a surprins pe toți

Cine și-a găsit loc de muncă după Românii au talent. Florin Călinescu i-a surprins pe toți
Cine si-a gasit un loc de munca dupa Romanii au talent

nÎn ediția de azi a emisiunii Românii au talent, juriul și prezentatorii au o misiune grea, și anume, aceea de a alege 14 numere care ajung în cele două semifinale ale show-ului de talente.

Cine și-a găsit loc de muncă după Românii au talent

Astfel că 14 numere, din sute câte au fost prezente pe scenă, vor fi alături de cele 10 numere care au primit golden buzz-uri și care au intrat, în mod automat, în semifinale.

Pentru că a venit rândul ca juriul și prezentatorii să revadă momentul de acrobație al lui Costin Pity, deși a fost un număr demn de semifinale, el a fost respins în cele din urmă, iar motivul l-a spus chiar Florin Călinescu. Se pare că concurentul ”a prins marea finală” în altă țară, în sensul că și-a găsit un job și nu mai poate reveni în țară pentru emisiune.

”Bucuria noastră este că din cauza pandemiei mondiale, noi am văzut niște artiști mondiali, români și de alte naționalități, care ne-au onorat emisiunea cu prezența. Artiștii de circ sunt foarte puțini pe pământul ăsta. Eu vă ușurez alegerea în cazul acesta, îl cunosc destul de bine și în particular, la data semifinalelor, din fericire pentru el, a primit un job în afară. Ne-am fi bucurat să fie prezent. Omul a prins ”finala” în altă parte. Ar fi fost un mare DA”, a spus Florin Călinescu despre concurentul Costin Pity, care în sezonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent a venit cu un număr senzațional de acrobație.

Florin Călinescu l-a luat la mișto pe Andi Moisescu

Tot în timp ce urmăreau momentele concurenților pe un monitor, ajungându-se la momentul micuței Anastasia Ursu, în vârstă de patru ani, din Republica Moldova, care recita poezii cu mare încărcătură emoțională, printre care și o ”poezie de carantină”, Florin Călinescu a ținut să bătă un apropo la perioada în care Andi Moisescu a fost bolnav de coronavirus, fiind nevoit să stea în carantină, la domiciliu.

”Se vedea pe fața lui Andi că urmau două săptămâni de dormit la birou. Nu mi-a zis mie unul de la Balș: vrei să-ți dau ca lui Andi, d-aia falsă, ca să scapi de acasă? Dar eu nu am de unde să scap. Ăsta nu a avut covid, mă”, a spus Florin Călinescu despre Andi Moisescu, care a râs copios pe seama glumei făcute de Florin Călinescu la adresa sa.

În această seară se va afla care sunt semifinaliștii sezonului cu numărul 11, din emisiunea Românii au talent. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI