Cine o va înlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fără Pereche. Șefii PRO TV au decis

Cine o va înlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fără Pereche. Șefii PRO TV au decis

Șefii PRO TV au decis cine o va înlocui pe Anamaria Prodan, în emisiunea Gospodar fără Pereche. Vestea a venit joi, după ce în urmă cu câteva zile, impresara a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că va părăsi rolul de gazdă a show-ului.

Cine o va înlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fără Pereche

Cine o va înlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fără Pereche
Geanina Ilieș va fi noua prezentatoare a emisiunii Gospodar fără Pereche și e o fostă concurentă de la Fermă

A fost decis cine o va înlocui pe Anamaria Prodan, care a plecat de la cârma Gospodar fără Pereche. Este vorba despre o altă vedetă de la noi, o fostă prezentatoare de la Antena 1 și o ex-concurentă de la Ferma Vedetelor. Pe 10 octombrie s-a aflat că noua gazdă a emisiunii de la PRO TV va fi Geanina Ilieș. Concurenta ultimului sezon de la Fermă va fi cea care îi va ajuta pe tinerii gospodari să își găsească aleasa inimii.

În trecut, prezentatoarea s-a ocupat de Observator, de la postul Antena 1, până în anul 2016, anunță paginademedia.ro. Geanina Ilieș va fi prezentatoarea emisiunii matrimoniale în noul sezon, cu numărul trei.

„Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, a spus Geanina Ilieș, despre noul său rol în cadrul postului TV.

Cine o va înlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fără Pereche
Anamaria Prodan și-a anunțat retragerea din televiziune, la începutul săptămânii

De ce a plecat Anamaria Prodan de la PRO TV?

La începutul acestei săptămâni, fanii show-ului de la PRO TV au avut un real șoc atunci când au aflat că Anamaria Prodan se retrage temporar din televiziune. A fost o veste tristă, dar iată că telespectatorii au toate motivele de bucurie, pentru că a fost găsită o nouă gazdă, într-un timp record.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.