Cine o ajută pe Valentina Pelinel, în izolare, cu creșterea celor 3 copii. Imagini nemaivăzute cu familia lui Borcea! Foto

Valentina Pelinel se descurcă de minune în rolul de mamă. Frumoasa a trecut foarte bine de la meseria de model, la cea de mămică, ajutată de soțul său, Cristi Borcea. Dar cum se descurcă cei doi părinți cu copiii, în plină auto-izolare?

Cine o ajută pe Valentina Pelinel, în izolare, cu creșterea celor 3 copii

Ei bine, Valentina Pelinel a postat mai multe fotografii cu activitățile zilnice. În instantaneele postate de vedetă apar cei trei copii ai cuplului, Milan, 3 ani, și gemenele Indira şi Rania, în vârstă de un anișor. Gemenele stau la masă în scaunele speciale pentru bebeluși, supravegheate atent de fratele lor mai mare. Așadar, Valentina Pelinel are în Milan un adevărat sprijin în gospodărie.

Într-o altă fotografie, apare Milan, care își face temele primite de la doamna educatoare. Așadar, chiar dacă nu mai merge la grădiniță, micuțul continuă să-și facă temele, pentru a nu rămâne în urmă cu materia, chiar dacă este grupa mică a grădiniță.

Cine o ajută pe Valentina Pelinel, în izolare, cu creșterea celor 3 copii
Cine o ajută pe Valentina Pelinel, în izolare, cu creșterea celor 3 copii

”Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor”

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, spunea soţia lui Cristi Borcea pentru ciao.ro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trăit o poveste de dragoste interzisă la început, deoarece ambii erau implicați în alte relații. Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, cu care avea doi copii, iar Valentina era soția fostului politician Cristian Boureanu. Cei doi au divorțat și s-au căsătorit la scurt timp, devenind rapid și părinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI