Cine le-a dat bani mulți lui Meghan Markle și lui Harry. Ce s-a aflat despre cei doi

Cine le-a dat bani mulți lui Meghan Markle și lui Harry. Ce s-a aflat despre cei doi
Au mințit sau nu Prințul Harry și Meghan Markle

Conform tabloidelor britanice, Prințul Harry și Meghan Markle ar fi fost prinși cu minciuna referitor la situația lor financiară. După momentul la care cei doi anunțau că renunță la calitatea lor monarhică, Prțul Harry declara că sunt independenți financiar. Se pare că a fost o minciună, conform unui raport al activităților financiare ale familiei regale în cadrul „Grantului Suveran”.

Prințul Charles i-a dat bani Prințului Harry

După ce au făcut un pas înapoi ca membri ai familiei regale, scriu tabloidele din Marea Britanei, se pare că Prințul Charles le-ar fi alimentat conturile celor doi. Informațiile au apărut după ce a fost publicat raportul anual al activităților financiare ale familiei regale în cadrul „Grantului Suveran”.

Palatul Buckingham și-a publicat joi raportul financiar anual. Raportul detaliază activitățile financiare ale familiei regale, inclusiv câți bani a folosit monarhia ca supliment de venit. Odată cu publicarea raportului, Clarence House, reședința prințului Charles, a publicat o declarație despre sprijinul financiar acordat prințului Harry și Meghan Markle. Conform acestui raport, banii au fost virați în conturile celor doi, după renunțarea la titlurile nobiliare.

„După cum ne vom aminti cu toții în ianuarie 2020, când ducele și ducesa au anunțat că se vor îndepărta de familia regală, ducele a spus că face totul pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar.

Cu toate astea, Prințul de Wales a alocat o sumă substanțială pentru a-i sprijini în această tranziție”, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că sprijinul financiar s-a încheiat în vara anului 2020.

Au mințit sau nu Prințul Harry și Meghan Markle

Unele surse au sugerat că declarația dată de Clarence House a contrazis comentariul lui Harry din timpul interviului său și al lui Markle cu Oprah Winfrey în martie, potrivit căruia familia lui „le-ar fi întrerupt suportul financiar”. Un purtător de cuvânt al lui Harry și Markle a declarat într-un mesaj adresat celor de la Insider.com că „este inexact să sugerăm că există o contradicție”. Argumentul a fost că în Harry se referea la începutul anului fiscal în interviu.

„Comentariile Ducelui din timpul interviului cu Oprah se refereau la primul trimestru al perioadei de raportare fiscală din Marea Britanie, care începe anual în aprilie.

Aceasta este aceeași dată în care a început„ anul de tranziție ”al acordului de la Sandringham și este aliniată cu calendarul la care a făcut referire Clarence House.”, a spus purtătorul de cuvânt.

Deoarece trimestrul financiar începe la începutul verii, conturile lui Harry și Charles despre sfârșitul relației lor financiare se potrivesc. În plus, raportul financiar al familiei regale a confirmat că Harry și Meghan au plătit o sumă forfetară de 3,3 milioane de dolari pentru a rambursa subvenția suverană pentru renovări la Frogmore Cottage, unde locuiau înainte de a se retrage din familia regală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI