Prințul Harry și Meghan Markle, în centrul unei revolte de proporții. Fanii lor sunt furioși

Prințul Harry și Meghan Markle, în centrul unei revolte de proporții. Fanii lor sunt furioși
Țara care interzice reclamele la fast-food. Cine s-a revoltat imediat, în urma deciziei radicale

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost șocați de „scenariul ridicol” din primul trailer al viitorului film despre Megxit, care imaginează controversata mutare a ducilor de Sussex în SUA la începutul anului 2020.

Prințul Harry și Meghan Markle, în centrul unei revolte de proporții

În clipul scurt, actorii Jordan Dean și Sydney Morton pot fi văzuți jucându-i pe Harry și Meghan, ducele exprimându-și temerile că soția sa este „urmărită până la moarte”.

„Te văd urmărită până la moarte”, îi spune actorul partenerului său, repetând comentariile făcute de prințul Harry în timpul seriei sale Apple TV +, în care a spus că regretata sa mamă, prințesa Diana a fost „urmărită până la moarte” și a recunoscut că îi era frică de „istoria care se repetă” cu Meghan.

Dar, în timp ce unii au criticat „expresiile faciale incomode și false” din trailerul de 20 de secunde a filmului, care a fost postat pe contul Instagram al rețelei și care urmează să fie lansat în cursul acestui an, alții au sugerat că tonul „jenant” se potrivea perfect pentru cuplul regal.

„Oh, Doamne … nu mă pot opri din râs. Am crezut că este o glumă, apoi mi-am dat seama că este de fapt un film … care m-a făcut să râd și mai mult … Cât de îngrozitor este acest film doar din trailer”, a fost unul dintre comentarii.

„Tocmai când am crezut că voi nu puteți veni cu ceva mai ciudat, v-ați depășit pe voi înșivă”, a fost un alt comentariu.

Trailerul filmului îi arată, de asemenea, pe Dean și Morton reconstituind scene din interviul ducesei de Sussexes cu Oprah Winfrey, difuzat în martie.

Deși Lifetime a dezvăluit doar puțin din scenariul exact al filmului, care a fost filmat la Vancouver, imaginile din platou au dezvăluit anterior că producătorii intenționau să includă interviul exploziv după ce Dean a fost văzut purtând același stil de costum gri pe care îl purta Harry când a vorbit cu Oprah.

Ce se întâmplă în film

Între timp, Morton poartă o burtică falsă și o rochie care seamănă cu rochia Armani pe care Meghan a purtat-o la interviul cu Oprah.

Rețeaua nu a dezvăluit încă cine va juca rolul magnatului TV, iar persoana nu apare în trailer cu Dean și Morton, care sunt, de asemenea, văzuți arătând oarecum îngrijorați, în timp ce împărtășesc un moment privat înainte de începerea interviului.

Deși este foarte scurt, trailerul oferă o mare perspectivă asupra direcției pe care filmul va merge probabil și sugerează că o mare parte din intrigă se va concentra pe versiunile dramatizate ale conversațiilor private ale lui Harry și Meghan despre dacă ar trebui sau nu să renunțe la familia regală .

La un moment dat, Morton este văzută plângând și fiind mângâiată de Dean, ea își asigură și soțul de abilitățile sale de a face față oricărei provocări.

În ceea ce pare a fi un semn că ducii de Sussex din film își vor alege în cele din urmă relația în fața angajamentului față de familia regală, cuplul ajunge la ideea că împreună vor reuși în fața tuturor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI