Cine îl somează urgent pe Vladimir Putin să încheie războiul: ”Încă nu este prea târziu”

Cine îl somează urgent pe Vladimir Putin să încheie războiul: ”Încă nu este prea târziu”
Mesaj urgent către Vladimir Putin să oprească războiul: ce spune un oficial?

Cine îl somează acum pe Vladimir Putin să încheie de urgență războiul?  Apel către președintele rus! ,,Nu este prea târziu pentru a înceta ceea ce faceţi. Ceea ce aţi făcut până acum este ilegal şi riscaţi.” Un oficial susține că sancțiunile pentru președinte sunt dure, iar comunitatea internațională este unită și nu va accepta ceea ce se vede în Ucraina. Ce alte declarații mai face cel din urmă?

Cine îl somează pe Vladimir Putin: ,,nu este prea târziu pentru a înceta ceea ce faceţi”

Războiul Rusia-Ucraina a ajuns în a opta zi, iar atacurile violente ale militarilor ruși nu contenesc. În timpul acesta, a avut azi loc a doua rundă de negocieri dintre cele două țări. Părțile au convenit asupra organizării unor coridoare umanitare pentru evacuarea civililor și aprovizionarea în zonele ,în care se dau cele mai aprige lupte’.

Ministrul britanic al apărării i-a lansat joi un apel președintelui rus ,să înceteze ceea ce face’, cu mențiunea că ,nu e prea târziu’ pentru acesta, relatează AFP. Ben Wallace a mai subliniat că ceea ce a făcut Putin până acum este ilegal și riscă să fie izolat pentru deceniile viitoare. De asemenea, el susține că sancțiunile sunt dure, iar NATO este unită și nu va accepta acțiunile făcute împotriva Ucrainei.

,,Opriţi-vă! Nu este prea târziu pentru a înceta ceea ce faceţi”

‘Mesajul către preşedintele Putin este: Opriţi-vă! Nu este prea târziu pentru a înceta ceea ce faceţi. Ceea ce aţi făcut până acum este ilegal şi riscaţi să fiţi izolat pentru deceniile viitoare’, a afirmat Wallace într-o conferinţă de presă la Tallinn, alături de omologul său eston Kalle Laanet.

‘Sancţiunile sunt dure, comunitatea internaţională este unită. NATO este unită şi nu va accepta ceea ce vedem în Ucraina. Suntem de partea guvernului ucrainean – Estonia şi Regatul Unit i-au livrat ajutor letal şi ajutor neletal’, a adăugat ministrul britanic.

Oficialul a declarat că ,aceasta nu se termină aici’, iar consecințele pentru cele petrecute se vor întinde asupra Europei și a NATO chiar și în anii următori.

‘Aceasta nu se termină aici. Consecinţele a ceea ce vedem în Ucraina se vor repercuta asupra Europei şi a NATO vreme nu doar de săptămâni, ci în lunile şi anii următori’, a previzionat el.

Președintele Rusiei ar urmări să împartă Ucraina în două, după modelul Germaniei de Vest și de Est sau al Coreei, de Nord şi de Sud, a relatat presa ucraineană. Un alt obiectiv al operațiunii militare este de a captura actuala conducere și de a o obliga să semneze acorduri de capitulare în condițiile Rusiei, mai scriu jurnaliștii, citând serviciile secrete ucrainene.