Cine i-a verificat bucătăria Narcisei Birjaru din hotelul lui Borcea. Valentina Pelinel s-a pozat cu el imediat

Cine i-a verificat bucătăria Narcisei Birjaru din hotelul lui Borcea. Valentina Pelinel s-a pozat cu el imediat
Ce vizită surpriză a primit Narcisa Birjaru. Valentina Pelinel s-a bucurat

Narcisa Birjaru a dat lovitura! Câștigătoarea de la Chefi la cuțite a fost angajată de Cristi Borcea și Valentina Pelinel pentru a avea grijă de bucătăria hotelului de pe litoral, dar aceasta a avut parte și de o surpriză de proporții din partea unui invitat surpriză!

Cine a vizitat-o pe Narcisa Birjaru. Valentina Pelinel s-a bucurat nespus

Narcisa Birjaru se bucură de multe reușite în carieră, mai ales pentru că Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au dorit să o contacteze pentru a o lua în echipa ce se ocupă de hotelul deținut de ei de pe litoral.

Aceasta a acceptat imediat propunerea de a lucra în bucătăria hotelului pe care Cristi Borcea îl deține, dar o vizită surpriză a făcut-o să fie mai fericită ca niciodată. Ba chiar, nici Valentina Pelinel nu s-a putut abține de la o fotografie cu vedeta.

Mentorul Narcisei Birjaru, Cătălin Scărlătescu, i-a făcut o vizită câștigătoarei de la Chefi la Cuțite. Acesta abia aștepta să își vadă fosta concurentă în acțiune, așa că nu a stat mult pe gânduri și a dat o fugă în bucătăria hotelului de pe litoralul românesc.

„Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la muncă sp-i mai dea câte un sfat. Mulțumim pentru vizitp, Chef Cătălin Scărlătescu.”, a scris Valentina Pelinel la o fotografie în care apare alături de Narcisa Birjaru și Cătălin Scărlătescu.

Ce salariu primește Narcisa Birjaru de la Cristi Borcea

Narcisa Birjaru se bucură de mult succes de când a câștigat Chefi la cuțite. Lumea știe deja că afaceristul Cristi Borcea își dorește să aibă parte de cei mai buni oameni în echipă, așa că el nu a ezitat și a contactat-o imediat pe vedeta Antena 1.

Câștigătoarea show-ului culinar a negociat la sânge oferta pentru a primi tot ce își dorește din partea lui Cristi Borcea. Aceasta coordonează tot ce ține de bucătăria hotelului, primind un salariu lunar ce ar depăși 1500 de euro.

De asemenea, Narcisa Birjaru a solicitat și cazare și mâncare pe gratis pentru tot sezonul de vară, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, Alex. În momentul în care se va întoarce în Capitală, aceasta va lucra în restaurantul deținut de Cătălin Scărlătescu. 

„Dragii mei, de azi vă aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Vă pup cu mult drag.”, și-a anunțat Narcisa Birjaru fanii de pe Instagram.