Cine i-a dat țeapă lui Smiley la botezul Josephinei. A promis că vine, dar nu a mai apărut deloc EXCLUSIV

Cine i-a dat țeapă lui Smiley la botezul Josephinei. A promis că vine, dar nu a mai apărut deloc EXCLUSIV
Cine i-a dat țeapă lui Smiley la botezul Josephinei. A promis că vine, dar nu a mai apărut deloc EXCLUSIV

Gina Pistol și Smiley au petrecut în weekendul trecut la botezul fetiței lor pe nume Josephine. Cele două vedete au avut alături familia, dar și oamenii apropiați.

Cine i-a dat țeapă lui Smiley la botezul Josephinei

Printre invitații la botezul micuței s-au numărat vedete precum Speak și Ștefania, Andreea Bănică și soțul ei, Jo și Juno, Șerban Cazan și alții. Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a asigurat preparatele delicioase, iar Gina l-a lăudat pentru grătarul pe care îl face.

Cu toate acestea, deși i-a promis lui Smiley că va veni la botezul fetiței lui, Alex Velea a fost marele absent de la eveniment. Cei doi se cunosc de mai bine de 10 ani și îi lega, la un moment dat, o prietenie foarte strânsă, mai ales că Velea a lucrat mult timp la studioul lui Smiley.

Invitația a fost lansată, însă Velea nu a onorat-o. De-a lungului timpului au existat și zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi certat. Velea și-a făcut propria casă de producție, în timp ce Smiley a rămas cu HahaHa, unde Alex Velea a lucrat timp de mulți ani.

“Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au declarat, în urmă cu un an,surse din apropierea artiștilor, pentru Impact.

Alex Velea a promis că vine la botezul fetiței lui Smiley, dar n-a mai apărut

Iată că zvonurile încep să se arate ca fiind reale, iar asta pentru că Alex Velea și Antonia au spus pas unui eveniment extrem de important din viața lui Smiley și a Ginei Pistol: creștinarea micuței lor.

Asta deși pe vremea când venea pe lume primul copil al lui Alex Velea, Smiley se declara foarte fericit pentru el.

„Sunt foarte bucuros pentru amândoi. Îmi doresc să aibă un copil frumos, talentat şi sănătos. Mi-e greu să sfătuiesc oamenii dacă nu am experianţă, dar m-am bucurat pentru el, îşi dorea foarte mult. E o mare bucurie pentru el. La un moment dat îmi doresc şi eu. Acum… nu ştiu de unde să o apuc”, spunea Smiley în 2014.

Se pare că legătura dintre el și Alex Velea s-a răcit din ce în ce mai mult, iar asta pentru că la botezul micuței Josephine, artistul nu a venit, deși a promis că va fi prezent. Gina Pistol și iubitul ei și-au creștinat fetița în weekend, iar evenimentul a avut loc într-o locație de lux, cu piscină.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a purtat o rochie cu motive tradițional românești și a mărturisit că a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei de botez.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI