Cine este vedeta din România care se îmbracă cel mai prost? Raluca Bădulescu a dat răspunsul clar

Raluca Bădulescu nu s-a ferit niciodată din a comenta fel și fel de ținute afișate de vedetele din România. Cunoscuta jurată de la emisiunea ‘Bravo, ai stil!’ este o împătimită a modei, astfel că de-a lungul timpului a ajuns la o maturitate stilistică de invidiat și își permite să dea anumite sfaturi sau să critice unele alegeri vestimentare.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre vedetele din România. Ce fac greșit din punct de vedere vestimentar

Totuși, vedeta nu a scăpat de una dintre cele mai incomode întrebări ce i s-au pus. Denise Rifai a ținut să afle cine este cea mai prost îmbrăcată vedetă din România, după părerea Ralucăi Bădulescu. Aceasta a susținut că există două categorii printre vedetele ce nu au un stil bine pus la punct, anume artistele tinere ce sunt la început de drum, dar și altele ce nu mai pot profita de această scuză.

”Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan.”, a dezvăluit vedeta la emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Ce vedetă din România nu se îmbracă bine. Raluca Bădulescu a spus totul

De asemenea, Raluca Bădulescu a menționat-o pe Andreea Bălan, deși a susținut că o să iasă din nou discuții dcă vorbește de artistă. Vedeta a ținut să menționeze că nu are nimic personal cu artistele, ci doar le comentează stilul și ținutele ce nu i se par extrem de reușite.

„Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.”, a zis Raluca Bădulescu.

Sfat pentru vedete. Ce nu ar mai trebui să facă de acum încolo

Raluca Bădulescu a susținut că artiștii din țară nu mai trebuie să îi copieze pe cei din străinătate, ci să își descopere propriul still sau să apeleze la stiliști cât mai buni pentru a se pune în valoare. De asemenea, aceasta își dorește ca de fiecare dată când critică sau comentează o anumită ținută, nimeni să nu mai ia mărturisirile ei ca pe ceva personal.

„Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea. Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există dablaua asta de a-i copia pe cei de afară.

Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal! Ne întâlnim la evenimente si spun: ‘Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine…’, a adăugat Raluca Bădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI