Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu și cu ce se ocupă. Radu ”Jimi” Drăgușanu, diagnostic crunt de la medici

Bianca Drăgușanu este una din cele mai populare vedete din România. Indiferent câte probleme a întâminat de-a lungul timpului, cineva i-a fost mereu alături de ea: familia.

Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu și ce a fost la vremea lui

Bianca Drăgușanu a avut întotdeauna o relație bună cu părinții ei. Asta cu atât mai mult cu cât ambii părinți au fost bolnavi la un moment dat. Puțină lume știe cum arată tatăl ei, Radu Drăgușanu sau „Jimi” , după cum îl alintă apropiații. Prin luna octombrie a anului trecut, frumoasa blondină a postat o fotografie pe rețelele sociale în care apare alături de tatăl ei.

Se pare că Bianca a moștenit gene bune de la tatăl ei, care la vârsta de 64 de ani arăta foarte bine și se menține foarte bine. „Jimi Drăgușanu” a fost portat al echipei de fotbal Jiul Petroșani, iar ulterior, fost preparator la aceeași echipă, acolo unde o aducea în copilărie și pe fiica ei, din dorința de a-i transmite pasiunea pe care el o dobândise pentru sport.

Însă, din nefericire, tatăl Biancăi s-a confruntat în urmă cu ceva timp cu câteva probleme de sănătate, îmolnăvindu-se destul de grav la rinichi. Afecțiunea pe care o dobândise de pe vremea când Bianca era împreună cu Victor Slav și l-a țintuit la pat luni de zile. Deși era musai să se odihnească și să stea la pat, acest lucru nu l-a împiedicat pe Radu, acum doi ani, să participe la botezul nepoatei sale Sofia-Natalia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, potrivit Viva.ro. După ce a scăpat de boală, bărbatul a fost fericit să își vadă din nou nepoțica, să o țină în brațe și să o alinte. Din fericire, el este bine acum.

Bianca Drăgușanu s-a născut la Hunedoara, sub semnul zodiei Peștilor, adică pe 6 martie 1982. Mariajul cu fostul prezentator de la Pro TV, Victor Slav care o pusese și mai mult sub lumina reflectoarelor. După încheierea mariajului cu Victor, din care a rezultat o fetiță, Bianca se iubelte acum cu altcineva: Alex Bodi, cu care, potrviti cancan.ro, ia în calcul posibilitatea ca ea să rămână gravidă din nou.

”El își dorește un băiat, eu o fetiță. Lucrurile astea le-am discutat după ce ne-am cunoscut, după o lună de zile”, a spus Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI