Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Victor Slav, întâlnire de gradul 0. Motivul care i-a adus pe toți împreună

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Victor Slav, întâlnire de gradul 0

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și  Victor Slav s-au întâlnit cu ocazia unei zile speciale. Ce i-a adus împreună pe cei doi foști soți și actualul partener al Biancăi? O zi deosebită i-a făcut să uite de orice ar fi fost între ei, să se comporte matur și să se bucure pentru o anumită ființă din viața lor.

Drăgușanu, Bodi și Slav, întâlnire de gradul 0

O zi deosebită din fosta familie Slav i-a adus împreună pe Drăgușanu, Bodi și Victor. Micuța Sofia a împlinit trei anișor, prilej de distracție…cu toată familia alături. La petrecere desigur că nu aveau cum să lipsească părinții săi, iar Bianca nu putea să nu vină acompaniată de Alex Bodi, cel care îi este și soț de curând. Dacă blondina și-a găsit fericirea, acest lucru nu se poate spune și despre Victor. Fostul soț al acesteia este singur și neliniștit, deși a încercat să aibă o relație alături de Raluca Silea, cunoscută în tabloide drept Raluca Bombardiera.

„La mulţi ani, Sofia!!!! Te iubim din toată inima! ???? 3ani plini de fericire pură! #blessed #love #loved #happybirthday #mybabygirl”
Bianca Drăgușanu

Întâlnire între Alex Bodi, Victor Slav și Bianca Drăgușanu
Întâlnire între Alex Bodi, Victor Slav și Bianca Drăgușanu

Bianca a vorbit despre nuntă

Cu această ocazie, Bianca a avut timp să vorbească și despre nunta mult așteptată dintre ea și Alex Bodi. Ce dezvăluiri a făcut despre rochiile pe care le va purta?

„Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică . O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori… Avem variante, doar că n-avem timp!”
Bianca Drăgușanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI