Cine este tânărul din Buzău, găsit mort într-un lac. Când a fost văzut ultima oară de apropiați și ce le-a spus acestora

Cine este tânărul din Buzău, găsit mort într-un lac

Cine este tânărul în vârstă de 18 ani din Buzău, găsit mort duminică, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman. Se ia în calcul varianta sinuciderii. Când a fost văzut ultima oară de apropiați și ce le-a spus?

Cine este tânărul din Buzău, găsit mort într-un lac?

Vasile B., un tânăr în vârstă de 18 ani din Buzău, a fost găsit mort duminică, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate. Toate indiciile trimit către varianta sinuciderii. Inițial, s-a vehiculat varianta unei crime, dar examinarea cadavrului a infirmat această ipoteză, căci trupul său nu prezenta urme de violență, fiind, însă, într-o stare avansată de descompunere. Conform reporterbuzoian.ro, trupul băiatului de 18 ani s-ar fi aflat în apă de cel puțin două zile. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga SML în vederea efectuării necropsiei.

Vasile era un tânăr sociabil și avea mulți prieteni, deși destinul îi fusese scris altfel. În copilărie, băiatul a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu. După absolvirea clasei a opta și admiterea la liceu, Vasile a fost mutat într-o locuință tip rezidențial din cartierul Dorobanți. În luna iunie a acestui an împlinise vârsta de 18 ani, astfel că, potrivit legii, a fost dat afară din locuința D.G.A.S.P.C. În schimb, Vasile a fost primit să locuiască în casa unui prieten. După o vreme, a fost dat afară și de aici. Amicii lui nu au mai dat de el de pe data de 20 noiembrie, când urma să aibă loc o reuniune cu foștii colegi. Prietenii au povestit că tânărul ar fi fost abătut, lucru care i-a îngrijorat.

Ce le-a spus ultima oară apropiaților?

Un apropiat a povestit pentru sursa menționată anterior că acesta mai avea un frate instituționalizat, care este într-un centru de la Berca. De asemenea, apropiatul lui Vasile a mai spus și că ultimele sale cuvinte către oamenii dragi au fost înduioșătoare. Băiatul le-a spus că îi iubește și că ar vrea să se roage pentru el.

Cine este tânărul din Buzău, găsit mort într-un lac. Când a fost văzut ultima oară de apropiați și ce le-a spus acestora
Vasile B.

„Le-a spus că îi iubește mult și că ar vrea să se roage pentru el. De pe 20 nu mai știe nimeni nimic despre el. Mai avea un frate instituționalizat, care e într-un centru de la Berca”, a spus un apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI