Cine este tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea două fetițe

Cine este tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea două fetițe
Tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu avea două fetițe

Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a fost implicat într-un accident în urma căruia a fost transportat în stare gravă la spital. În urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, care era tatăl a două fetițe.

Tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu avea două fetițe

Aflat la volanul unui bolid Aston Martin, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a izbit în plin mașina în care se afla Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani care era tatăl a două fetițe. Bărbatul din Chitila conducea un autoturism marca Audi, care s-a făcut praf în urma coliziunii.

Cei care l-au cunoscut pe Dany au postat mesaje pe contul lui de Facebook. „Adio, prieten drag. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza Lui. Odihnește-te în pace, prieten drag”, i-a scris un prieten.

Martorii susțin că Mario Iorgulescu circula cu viteză excesivă în momentul în care a produs accidentul de ciruclație. El a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală și se află internat în stare gravă.

„Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte. A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI