Cine este soția patronului PRO TV, decedat într-un accident de elicopter. Ea va pune mâna pe tot imperiul media

Cine este soția patronului PRO TV, decedat într-un accident de elicopter. Ea va pune mâna pe tot imperiul media
Cine este soția patronului PRO TV, decedat într-un accident de elicopter. Ea va pune mâna pe tot imperiul media

Tragedie fără margini la PRO TV. Patronul televiziunii, miliardarul ceh Petr Kellner, a murit într-un accident de elicopter sâmbătă, 27 martie, când aeronava s-a prăbușit lângă un ghețar din Alaska. Afaceristul a lăsat în urmă o soție și patru copii. Cum arată soția miliardarului mort în Alaska.

Cine este soția patronului PRO TV, decedat într-un accident de elicopter

Proprietarul cel mai mare trust media din România și cel mai bogat om din Cehia și fondatorul PPF Group NV, a încetat din viață după ce s-a prăbușit cu elicopterul lângă ghețarul Knik.

Miliardarul din Cehia a fost căsătorit de două ori. Primul mariaj s-a terminat în 1996, când patronul de la PRO TV s-a despărțit de prima lui soție, Iva Keelnnerova. Ani mai târziu, regretatul om de afaceri și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Renata Kellnerova, femeia care i-a dăruit patru copii. Blondina are în prezent 53 de ani și este moștenitoarea imperiului răposatului său partener de viață.

În 2009, Petr Kellner și actuala soție Renata au creat Fundația Familiei Kellner. În ultimii ani, s-au acordat ajutoare de peste 1,2 miliarde CZK. Nouă milioane din acestea au fost direcționate către mai multe municipalități după inundațiile din 2010. În anul următor au fuzionat cu fundația Educa și au contribuit la crearea unei școli și oferă oportunități copiilor săraci, cu dizabilități și extraordinar de dotați, printre alții.

Miliardarul și partenera sa s-au concentrat foarte mult pe activități legate de educație pentru a da națiunii lor un impuls în școlarizare. Fundația a făcut, de asemenea, donații semnificative pentru alte cauze culturale și de sănătate, precum și unele finanțări individuale.

Ce au declarat autoritățile despre cauza accidentului mortal în care a pierit miliardarul ceh

Proprietarul PRO TV avea 56 de ani și era plecat într-o excursie montană la o cabană pe care o frecventa destul de des. Oficialii resortului, care se află în Judd Lake, Alaska, au rămas fără cuvinte în fața tragediei.

Aceștia au spus că nu știu ce ar fi putut cauza prăbușirea elicopterului. Autoritățile au declarat că elicopterul a fost operat de Soloy Helicopters în Wasilla, care nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii. Cei de la cabană au confirmat că acesta a închiriat zborul.

Potrivit reprezentanților resortului de lux, miliardarul Petr Kellner era un oaspete frecvent și prieten al stațiunii. Compania sa de investiții, PPF Group, a confirmat, de asemenea, decesul într-o declarație publicată luni, spunând că prăbușirea este în curs de anchetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI