Cine este soția lui Mugur Mihăescu. Cum arată fiica lor, Ivona

Cine este soția lui Mugur Mihăescu. Cum arată fiica lor, Ivona
Cine este soția lui Mugur Mihăescu. Cum arată fiica lor, Ivona

Mugur Mihăescu este căsătorit de 24 de ani cu Rodica, profesoară de informatică. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de 22 de ani.

Mugur Mihăescu, un norocos. Soția și fiica sunt frumoase de pică

După cum a recunoscut într-un interviu mai vechi, Mugur Mihăescu și-a cucerit soția, pe Rodica, profesoară de informatică, prin umor. Cei doi se cunosc din liceu, au fost colegi din nou la facultate, dar tocmai după finalizarea studiilor au devenit un cuplu: „Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”.

  • Actorul este astăzi un prosper om de afaceri, iar pasiunea pentru finanțe a început încă din copilărie.

Cât despre fiica sa, Ivona, tânăra are 22 de ani, a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, Anglia, iar după terminarea studiilor a ales să își dezvolte cariera acolo.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârşire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Şi dacă ea va înţelege această poruncă, dată de o morală şi de o bună creştere, cred că a înţeles esenţialu”, spunea Mihăescu.

Ce afaceri are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a fost printre primii patroni de restaurante care au investit în Centrul Vechi al Bucureștiului. El a dat lovitura cu St. Patrick Irish, singurul pub din România construit după adevăratul concept Irish Pub. De asemenea, mai deține și alte două pub-uri, Party Room și Kilkenny, tot în Centrul Vechi.

Mugur Mihăescu, alături de soția și fiica lui
Mugur Mihăescu, alături de soția și fiica lui

„Noi încercăm să promovăm St. Patrick’s Day cu o săptămână înainte de eveniment, iar în weekend vom avea formații, jocuri de lumini, paradă, iar în funcție de numărul de beri consumate dăm premii – pălării, tricouri etc. Sărbătoarea e foarte cunoscută în rândul turiștilor străini, care vin să bea bere Guinness. În alte țări sunt parade prin centrele orașelor, defilează comunitățile de irlandezi”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru Capital.

În anul 2010, actorul a cumpărat drepturile de administrare ale magazinului Muzica din București pentru suma de 1,7 milioane de euro. În luna februarie a acelui an, acesta și Honorius Prigoană au înființat firma Rosal Development, prin intermediul căreia vor să realizeze construcții civile și industriale în străinătate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI