Cine este soția lui Florin Piersic. Anna este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public

Cine este soția lui Florin Piersic. Anna este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public
Cine este soția lui Florin Piersic

Șarmant, talentat, gentil, Florin Piersic a avut cum să cunoască femeia, prin filmul vieții lui trecând multe. A rămas doar cu una, Anna Torok, o apariție rară în public. Cine este partenera maestrului?

Cine este Anna Torok, soția lui Florin Piersic?

Florin Piersic (83 de ani) actor de teatru și film, a jucat drama, comedie, tragedie figuri istorice, haiduci, iar viața i-a fost presărată cu momente frumoase, dar și multe iubiri. Ursitoarele au fost darnice cu marele actor la naștere, așa că prin viața maestrului au trecut numai oameni de seamă. Oprindu-ne la dragoste, pe cât de bogat îi este palmaresul artistic, pe atât e și sfera sentimentală.

Pe lângă cele trei soții, Tatiana Iekel, Anna Szeles și Anna Torok, femeia cu care își împarte zilele și acum, Piersic a avut numeroase idile. Tatiana Iekel a fost prima dusă la altar. Povestea lor de amor a început la Paris, în 1958, iar după doi ani de relație și-au unit destinele. Mariajul a durat până în anul 1974, iar din relația lor a rezultat Florin Piersic Jr., actor la rândul său.

După multe iubiri, apare, în avion, și ultima

„E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a spus Tatiana Iekel despre tatăl copilului ei.

Cine este soția lui Florin Piersic. Anna este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public
Florin Piersic și Anna Torok

După separarea de Tatiana, în viața sa a apărut actrița Otilia Barbath. Idila s-a sfârșit atunci când aceasta l-a prins pe actor cu o studentă la Teatru, respectiv Gabriela Vlad. Mai apoi, viața i-a scos-o în cale pe actrița maghiară Anna Szeles. În 1975 s-au căsătorit, iar în 1976 a venit pe lume băiatul lor, Daniel. Cei doi au divorțat în 1985, când actrița s-a mutat în Ungaria cu copilul lor. În scenă mai intră o dată Gabriela Vlad, apoi Angela Similea. Relația s-a terminat, interpreta de muzică ușoară întorcându-se, după 1990, în brațele regretatului politician Victor Surdu.

În 1993, Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok, o contabilă pe care a cunoscut-o într-un avion, în anul 1986. Cuplul petrece mult timp împreună, în special în afara Capitalei. „Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, a declarat Piersic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI