Cine este soția lui Adrian Streinu-Cercel și ce avere au strâns cei doi. Unde lucrează Gabriela

Cine este soția lui Adrian Streinu-Cercel și ce avere au strâns cei doi. Unde lucrează Gabriela
Cine este soția lui Adrian Streinu-Cercel și ce avere au împreună?

Cine este soția medicului Adrian Streinu-Cercel și cu ce se ocupă aceasta? Iată ce avere dețin cei doi! Este vorba de multe terenuri și imobile.

Cu ce se ocupă soția lui Adrian Streinu-Cercel?

Adrian Streinu-Cercel este un medic apreciat la noi în țară. Acum, în plină pandemie de coronavirus aduce în pri-plan sfaturi extrem de utile pentru români pentru a putea preveni virusul care a speriat o lume întreagă. Acesta este specialist în pandemii și este în top-ul medicilor din România atunci când vine vorba de viruși pornici, aviari sau de alte tipuri. Alături de soția sa, Adrian a strâns o adevărată avere. Gabriela Streinu-Cercel este angajată în cadrul Ministerului Educației. Conform decarațiiei de avere din 2010, cei doi bugetari ar putea să-i facă invidioși pe mulți din cauza averii strânse.

Declarație de avere soții Streinu-Cercel
Declarație de avere soții Streinu-Cercel

Aceștia  au ajuns să moștenească nu mai puțin de șapte locuințe, din care cinci sunt apartamente și o casă în București. Pe lângă acestea se face văzută și o vilă de vacanță la Vâlcea. Soții Streinu-Cercel au și un venit lunar provenit din activități didactice și medicale. Medicul a câștigat în anul 2009 suma de 30.000 de euro numai din drepturi de autor la care se adaugă și alți aproximativ 70.000 de euro din salariu de manager al Institutului Matei Balș și din cea de cancelar la Universitatea Carl Davila. Gabriela a adus în casă venituri de circa 15.000 de euro, rezultând un total impresionant de 115.000 de euro câștigat de toată familia pe an.

Cât câștigă soții Streinu-Cercel? Cu ce se ocupă Gabriela, soția cunoscutului medic?
Cât câștigă soții Streinu-Cercel? Cu ce se ocupă Gabriela, soția cunoscutului medic?

Detalii despre Adrian Streinu-Cercel

Adrian Streinu-Cercel a fost, în perioada 2009-2012, secretar de stat în Ministerul Sănătății, este absolvent al UMF Carol Davila în promoția 1982 și a devenit profesor universitar în anul 2005. De asemenea, acesta este și membru al Academiei de Științe Medicale din România, membru Honoris Causa al câtorva universități de profil din țară și din străinătate. În 1999, Streinu a devenit Doctor în medicină cu lucrarea de doctorat: Modalităţi noi ale antibioticoterapiei în meningitele acute purulente – antibioticoterapia discontinuă-prin aplicarea logii Fuzzy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI