Cine este şoferul care a lovit un poliţist şi a dat peste pietoni în Capitală. Poliţiştii au mai avut incidente grave cu el

Șoferul teribilist a lovit doi pietoni în Capitală și a fugit de polițiști

Pe străzile din Capitală circulă tot mai mulți șoferi agresivi, care pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și a pietonilor. Ultima ispravă este a unui bărbat de 30 de ani, care nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, a lovit doi pietoni care traversau regulamentar, a oprit în fața unui mall, pe linia de tramvai și a cerut în căsătorie o vânzătoare. Femeia susține că nu îl cunoaște.

Șoferul teribilist a lovit doi pietoni în Capitală și a fugit de polițiști

Bărbatul a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens, în Piața Victoriei. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă acesta i-a ignorat și a demarat în trombă. Un echipaj a reușit să îl oprească pe șoseaua Ștefan cel Mare, dar individul a devenit agresiv și a reușit să scape de oamenii legii. A lovit ușor doi pietoni care traversau regulamentar și care au scăpat, din fericire, doar cu răni ușoare.

A reușit să ajungă în fața unui mall, a abandonat mașina pe linia de tramvai și a mers în incintă, unde a intrat într-un magazin și a cerut în căsătorie o vânzătoare. După ce femiea le-a spus polițiștilor că nu îl cunoaște pe individ, acesta a fost testat și s-a stabilit că nu a consumat nici alcool și nici droguri. El nu a putut fi audiat imediat, întrucât i s-a făcut rău și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Universitar.

Ulterior a fost dus la Spitalul Obregia, întrucât anchetatorii au observat că făcea gesturi pe care nu le putea controla (clipea excesiv). Medicii de aici au constatat că nu are probleme psihice, astfel că polițiștii l-au reținut. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ultraj şi ingreunarea circulaţiei.

Șoferul teribilist nu se află la prima abatere. El a mai stat în spatele gratiilor în trecut pentru fapte de violență. A fost consumator de etnobotanice și la un moment dat și-a dat foc la casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI