Cine este și cum arată noul iubit al Oanei Radu. Artista a recunoscut oficial relația FOTO

de: Năstase Mirabela
02 01. 2020

De-a lungul timpului, artista Oana Radu a tot negat speculațiile care au luat amploare, după ce se afișa tot mai mult cu antrenorul ei de fitness. Însă a veniment momentul ca aceasta să-și ia inima-n dinți și să recunoască că este într-o relație cu acesta.

Cine este și cum arată noul iubit al Oanei Radu

Oana Radu nu a mai avut încotro și a recunoscut relația cu antrenorul ei de fitness. Aceasta a postat chiar și imagini pe contul ei de Instagram, care însă nu au fost tocmai pe placul fanilor ei, care i-au reclamat: „Cam repede pentru o relatie, de-abia ti-a murit iubitul”, i-au transmis aceștia.

Oana Radu și antrenorul ei de fitnness au petrecut Noaptea dintre Ani împreună, iar în prima zi a noului an a postat fotografii cu cei doi împreună, ținându-se de mână. Fanii au luat foc când au văzut imaginile, mai ales că aceasta spunea că nu-și va mai face prea curând o relație, după ce iubitul ei a murit.

Polemici pe Instagram. De ce o acuză fanii pe Oana Radu

„Pai parca nu erai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteti?”, „A reușit să-l uite mai repede când a murit iubitul meu mi-a trebuit 2 ani să-mi fac alta relație de uitat nu am cum să-l uit”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Mai mult decât atât, cântăreața Oana Radu a postat și o fotografie pe Instastory, la care scria că este reaalizată în luna noiembrie, internauții luând-o la rost pentru faptul că ar fi mințit.

„Daca te uiti la el pe profil prima poza împreună e in noiembrie deci da … cat timp o aparut la televizor și ce suferea și plânge”, „Păi ce vrei să faca? De intors, iubitul ei nu se va mai întoarce din păcate…normal ca are dreptul să-si refacă viața, mai devreme sau mai târziu”, „Cam repede pentru o relatie, de-abia ți-a murit iubitul.”, sunt alte comentarii care au stârnit adevărate polemici pe Instagram.