Cine este și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre. Este extrem de frumoasă și la fel de talentată ca fratele său

Mihai Petre a reușit să se facă extrem de cunoscut în România, odată cu jurizarea celebrei emisiuni „Dansez pentru tine”, de la PRO TV. Apoi a urmat show-ul de talente „Românii au talent”, ca, într-un final, să ajungă împreună cu soția lui la „Asia Express – Drumul Împăraților”, de la Antena 1. Însă, vedeta ascunde un secret despre familia sa.

Puțină lume știe că Mihai Petre are o soră

Dacă pe fostul dansator profesionist îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu că vedeta are o soră extrem de frumoasă și la fel de talentată ca fratele său. Cine este și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre?

Vedeta de la Asia Express ascunde un secret

Mihai Petre are o grămadă de fani în România și peste hotare, datorită talentului și apariției sale în diverse concursuri TV. De-a lungul anilor, viața profesională a juratului, dar și puțin din cea personală a fost expusă jurnaliștilor. Însă, multora le-a scăpat un detaliu interesant despre familia lui Mihai Petre. Știai că are o soră mai mică, la fel de talentată ca fratele său celebru?

Cu ce se ocupă Alina Campigotto

Pe sora lui Mihai Petre o cheamă Alina Campigotto, are 33 de ani și este cu nouă ani mai mică decât celebrul dansator. Tânăra este căsătorită cu partenerul ei de dans, Paolo, al cărui nume de familia l-a preluat. Așa cum ți-ai dat seama, Mihai și Elwira Petre nu sunt singurii dansatori din familie, dar nici singurii campioni!

Sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto, împărtășește aceeași pasiune artistică precum fratele său, fiind multiplă campioană la dans sportiv și profesoară de dans. Frumoasa lui soră mai mică s-a apucat de dans la vârsta de trei ani, iar în trei decenii are în palmares numeroase premii. Vezi în fotografiile din galerie cât este de frumoasă Alina, sora lui Mihai Petre.

„Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el. Și aici nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui.

Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai.

După cum bine ştiți, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie”, a declarat Alina Campigotto într-un interviu pentru CSID.