Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar și prima femeie care a intrat în cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea PPU

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, și-a ales sâmbătă candidatul la alegerile prezidențiale din toamna acestui an: Ramona Ioana Bruynseels. A fost votată în unanimitate de cei peste 700 de delegați prezenți la congres, are legături strașnice în politică, dar și un trecut în care a traversat diferite funcții, iar acum intră încrezătoare în luptă.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu
Prima femeie care a intrat în cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels

Oficialul spune că își asumă zâmbetele condescendente ale analiștilor, ale reprezentanților marilor partide și ale celor care se vor întreba ”al cui om sunt eu”, pentru că ”nu pot pricepe că există și conștiințe libere”. Dar, a cui e ea?

Studii, trecut politic

Ramona Bruynseels a terminat Facultatea de Drept și a absolvit un program în cadrul Universității Harvard (ramona_ioana_bruynseels CV). Ardeleanca s-a întors acasă după studii. În luna decembrie a anului trecut, candidata la președinție din partea umaniștilor a fost numită consiliera Vioricăi Dăncilă, pentru mediul de afaceri. A demisionat după alegerile europarlamentare.

În guvernarea lui Mihai Tudose a fost liderul Direcției Coordonare Politici și Priorități, iar în intervalul 2015-2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea. De asemenea, Bruynseels este și membră a grupului ”The Flat Earth Revolution” – ”(Pământul Plan) România”. Formațiunea susține, în colaborare cu NASA, că guvernele corupte ale lumii ne ascund că Pământul nu este sferic, ci plat și rigid.

Gafă

Candidatul PPU a declarat recent, invitată la Digi 24, că România și Rusia sunt partenere în cadrul NATO. Întrebată în legătură cu partenerii din Est ai țării noastre, referire la Republica Moldova sau Ucraina, oficialul a spus: „Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem, împreună cu Rusia, parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI