Partidul lui Dan Voiculescu are candidat la prezidențiale. Cine e femeia care vrea la Cotroceni: „Al cui om sunt eu”

Sursa foto: Facebook

Partidul controlat de Dan Voiculescu, PPU – adică Partidul Puterii Umaniste – și-a desemnat candidatul la prezidențialele de la sfârșitul anului. A fost aleasă o femeie, votată în unanimitate de sutele de delegați prezenți la congresul partidului.

Partidul Puterii Umaniste și-a desemnat candidatul la prezidențiale, fiind vorba de prima femeie care anunță că intră în cursa pentru Palatul Cotroceni. Congresul PPU, organizat sâmbătă, a adunat peste 700 de delegați, veniți din toate colțurile țării.

Toți au votat în unanimitate pentru Ramona Ioana Bruynseels, candidata partidului la prezidențiale. În cadrul congresului a fost aleasă, de asemenea, și noua conducere din care face parte și fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Cine e prima femeie care candidează la prezidențiale

Se cunosc puține despre parcursul politic al candidatei PPU la prezidențiale – Ramona Ioana Bruynseels. În decembrie anul trecut, ea a fost numită consilieră a premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de mediul de afaceri. A demisionat, însă, după alegerile europarlamentare, potrivit Adevărul.

A ocupat funcții publice și în mandatul de premier al lui Mihai Tudose, atunci fiind șefa Direcției Coordonare Politici şi Priorităţi. De asemenea, în perioada 2015-2016 a fost specialistă în comunicare pentru fostul vicepremier Gabriel Oprea.

„Voi fi un candidat serios, consistent şi credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcţie în stat. În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme şi fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deşarte şi neacoperite, cinstită şi onestă.   Îmi asum zâmbetele condescendente ale analiştilor, ale reprezentanţilor marilor partide şi ale celor care se vor întreba „al cui om sunt eu” – pentru că ei nu pot concepe că există şi conştiinte libere. Parteneriate principale, nu compromisuri imorale! Fiecare întelege cu propria masură”
Ramona Ioana Bruynseels, la congresul PPU

După congresul PPU, Ramona Ioana Bruynseels a revenit cu un mesaj pe Facebook, în care s-a arătat extrem de emoționată.

„A fost o zi foarte frumoasă şi plină de emoţii puternice. Cel mai emoţionant moment a fost însă cel în care, una dintre doamnele mai în vârstă din audienţă, mi-a spus, când i-am strâns mâna: “Vă rog să ne aduceţi copiii acasă”. 4 milioane de copii ai României se află în străinătate. Ei trebuie să se întoarcă acasă într-o zi! Sau, dacă nu se întorc, trebuie să se reconecteze cu ţara!“
Ramona Ioana Bruynseels   

Ramona Ioana Bruynseels, membră a grupului The Flat Earth Revolution

Ramona Ioana Bruynseels, candidata PPU la prezidențiale, face parte din grupul „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”. Reprezentanții acestuia susțin că guvernele din toată lumea, cu sprijinul NASA, ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

Candidata PPU la prezidențiale a terminat Facultatea de Drept şi a absolvit un program în cadrul Universităţii Harvard. Ea este căsătorită cu Dominic Bruynseels, preşedintele First Bank.

Partidul Puterii Umaniste, care o trimite în cursa pentru Palatul Cotroceni, s-a rupt din Partidul Conservator și e controlat de Dan Voiculescu.

Partidul preia doctrina umanistă, fondată de mine în 1992 care recunoaşte demnitatea, valoarea şi posibilităţile de desăvărşire a fiinţei umane.  Această doctrină propune o construcţie socială sănătoasă, bazată pe clasa de mijloc, pe valorile familiei. Realitatea este că lumea este compusă din oameni care au iniţiativă, din indivizi care ştiu să organizeze şi să conducă, dar şi din persoane care au nevoie de sprijin”, spunea Dan Voiculescu în 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI