Cine este polițistul local care a încercat să scape de amenda rutieră sunându-și șefii. Ce s-a descoperit acum VIDEO

Cine este polițistul local care a încercat să scape de amenda rutieră sunându-și șefii. Ce s-a descoperit acum VIDEO
Polițistul local a încercat să scape de amendă sunându-și șefii

Un polițist local a încercat să scape de amenda rutieră sunându-și șefii. Asta după ce un echipaj de la Brigada Rutieră a încercat să îl legitimeze, iar acesta a refuzat. În cele din urmă, polițistul local a fost amendat, însă echipajul de la Rutieră ar fi fost chemat la ordin, prin stație, de către Victor Gâlceavă, comimsar șef de poliție.

Polițistul local a încercat să scape de amendă sunându-și șefii

Întreaga scenă a fost filmată, iar pe filmare se observă cum polițistul de la Brigada Rutieră îi cere celui local să se legitimeze, iar acesta răspunde: „De ce să mă legitimez? Mergeţi şi vedeţi-vă de treabă că iese scandal mare. Şi voi aveţi şefi, şi eu am şefi. Eu am vorbit cu şeful meu.”

Polițistul de la Rutieră insistă, însă polițistul local prinde și mai mult tupeu: „Nu vă dau nimic până nu vine un şef de-al meu. Nu aveţi ce să îmi faceţi voi mie. Cum aveţi voi şefi, avem şi noi. Bă, băiatule, nu mai pune mâna pe mine. Nu îţi dau nimic. Ce îmi faci, mă încătuşezi, ce îmi faci?”


Schimbul de replici continuă, iar polițistul local este amendat în cele din urmă. După acestui incident, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a amenințat că retrage toți polițiștii locali din intersecții.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă aducem la cunoștință urmatoarele: Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în domeniul siguranței rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuția dintre polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere și cel al Poliției Locale, pentru a se stabili contextul acestuia și motivele care l-au declanșat. Nici un responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere”, a transmis Poliția Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI