Cine este noul prezentator de la X Factor. Surpriză de proporții la Antena 1: „Mă întorc după 13 ani” VIDEO

de: Ștefan R. Apostol
19 08. 2024

La mare concurență cu rivalul PRO TV, Antena 1 se pregătește intens pentru o toamnă incendiară, plină de emisiuni de calitate dej consacrate, și altele noi. Printre cele consacrate este și „X Factor”, care va reveni pe micile ecrane, dar cu surprize. Așa se face că am aflat cine este noul prezentator de la „X Factor”, de altfel o surpriză de proporții la Antena 1.

„X Factor” revine pe micile ecrane cu figuri noi

Considerat a fi unul din cele mai bine cotate talent-show-uri, inclusiv în România, „X Factor” va reveni din această toamnă la Antena 1, dar nu fără câteva schimbări și figuri noi.

Masa juriului este una nouă, cel puțin două nume noi și surprinzătoare. Primul este Puya, care revine pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. Surpriza mare, cel puțin din acest punct de vedere, este apariția lui Marius Moga la masa juraților, după ce s-a aflat de ce a renunțat, de fapt, Loredana la X Factor.

Noua echipă de jurați de la X Factor

Neschimbați sunt Delia și Ștefan Bănică jr., care-și vor relua rolul de jurat și mentor într-un nou sezon incendiar. În acest context, am aflat și cine este noul prezentator X Factor.

S-a aflat cine este noul prezentator de la X Factor

Dacă în anii trecuți gazdele talent-show-ului „X Factor” erau Răzvani și Dani, din acest nou sezon, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o surpriză de proporții la Antena 1, având în vedere că s-a aflat cine este noul prezentator X Factor.

De fapt, este o revenire, după ce la primul sezon de X Factor apărea în fața camerelor de uat vederi ca prezentator.

Mihai Morar la prima ediție de X Fcator, în 2012

Dacă nu v-ați dat seama cine este noul prezentator, vă spunem noi că este vorba de nimeni altul decât Mihai Morar, cunoscut om de radio și televiziune, cu sute de ore de matinal. Omul de radio a acceptat provocarea producătorilor de a reveni în postura de prezentator și asta se va întâmpla din toamnă.

Mihai Morar: „Mă întorc după 13 ani”

Vedeta Radio Zu revine în această postură după 13 ani, făcând parte din echipa inițială ce lansa primul sezon al acestui important show de televiziune:

„Am fost parte din primul sezon X Factor România… știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câstigat.

Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X FACTOR, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow, vor fi poveștile concurenților.

Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes”, a declarat Mihai Morar.

Așadar, din această toamnă, Antena 1 propune o nouă formulă de jurați, cu Mihai Morar revenit ca prezentator și cu concurenți pe măsură.