31 mai 2022 | 18:44

Cine este noul manager al Simonei Halep. Nina Wennerstrom o înlocuiește pe Virginia Ruzici

Sport
Cine este noul manager al Simonei Halep. Nina Wennerstrom o înlocuiește pe Virginia Ruzici
Simona Halep se desparte de Virginia Ruzici după 14 ani

După o colaborare de aproape 14 ani, Simona Halep a anunțat că s-a despărțit de managerul ei, Virginia Ruzici. În aceeași zi, românca anunța semnarea unui nou contract cu suedeza Nina Wennerstrom. Virgina Ruzici, la rândul ei a fost câștigătoare de Grand Slam. Ruzici a lucrat cu Simona Halep la două victorii de Grand Slam. Cele două au fost împreună pentru o perioadă destul de lungă de timp și au decis în cele din urmă că este timpul să se despartă.

Simona Halep se desparte de Virginia Ruzici după 14 ani

În toți acești 14 ani, alături de jucătoarea română a stat, în umbră, din postura de manager, Virginia Ruzici. Cunoscută pentru cele două finale de Grand Slam câștigate, Virigina Ruzici și-a căpătat statutul de bun manager, după retragerea sa din competiții. Dar, a venit momentul despre care Simona Halep, într-un mesaj emoționant, spune:

„Aș vrea să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârșită pe care mi-a acordat-o nu doar ca jucătoare, ci și ca prietenă apropiată.

Au fost 14 ani extraordinari de experiență împreună și o adevărată plăcere să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.”, a scris Simona Halep pe Instagram.

A fost, într-adevăr, un parteneriat magnific între cele două românce. Cele două au muncit din greu pentru a realiza lucruri mărețe pentru cariera sportivei. Cele două doamne au fost singurele două dintre cele trei românce care au câștigat vreodată un Grand Slam în carieră.

Amândouă au câștigat Openul Franței în timpul carierei lor. Victoriile au fost la distanță de 40 de ani una de cealaltă. Simona și Virginia au împărtășit și o prietenie de durată în teren și în afara acestuia.

Suedeza Nina Wennerstrom preia frâiele

În aceeași zi în care anunța despărțirea de Virginia Ruzici, jucătoarea anunța, în același mesaj pe Instagram, că va lucra cu Nina Wennerström și Wesport pentru următoarea etapă a carierei sale.

„Acum, aș dori să urez bun venit unui nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu @nina.wennerstrom și cu echipa @wesportagency! Aștept cu nerăbdare viitorul!”

Simona Halep nu a fost în cea mai bună formă la Roland Garros și la turneele anterioare. Ea a suferit chiar și un atac de panică în timpul meciului de la Roland Garros și va căuta să lucreze cu noua sa echipă pentru a lupta împotriva problemelor din jocul ei și pentru a se îmbunătăți atât mental, cât și fizic, pe măsură ce cariera sa avansează.

Ca și în cazul Virginiei Ruzici, Nina Wennerström, în vârstă de 43 de ani, este fostă jucătoare de tenis. După retragerea sa din competiții, s-a specializat pe partea de marketing în tenisul mondial. Din punct de vedere competițional, suedeza a ocupat locul 634 WTA, având la activ turneele ITF din România, unde a participat până în sferturile la dublu, la București, în 1994.

„Bine ai venit la We Sport, Simona. Este o adevărată onoară să reprezinți un atlet și o persoană cu valorile și etica ta. Ne inspiri pe mulți dintre noi să dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi.

Două titurl de Grand Slams (Wimbledon și Roland Garros), 23 de titluri WTA și numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Asta spune multe. Să experimentez acum pasiunea ta, impulsul și munca grea pentru a deveni mai bună.

Mă motivează să mă perfecționez, să lupt și să mă dezvolt atunci când continui să reprezint sportivi de talie mondială și să construiesc”, a fost mesajul lui Nina Wennerstrom, pe  Instagram.

We Sports îi are în portofoliu, printre alții, pe Bjorn Borg, Holger Rune, Grigor Dimitrov, Yulia Putintseva, Pedro Martinez, Rebecca Peterson, Alejandro Arcila sau Aleksandra Sasnovich.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro