Cine este noua prezentatoare de la Vorbește lumea. Cove a făcut anunțul, chiar azi

Cine este noua prezentatoare de la Vorbește lumea. Cove a făcut anunțul, chiar azi
Ana Ionescu, noua prezentatoare de la Vorbește lumea

Surprize imense la Vorbește lumea! Se pare că locul Adelei Popescu este foarte dorit de mai multe vedete. Chiar astăzi, Cove a apărut alături de o nouă prezentatoare de televiziune în platou.

Cine a apărut la Vorbește lumea. Surpriză imensă

Echipa de la Vorbește lumea se mărește! Încă de când Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume un băiețel, mai multe vedete s-au plimbat prin platoul show-ului de la PRO TV.

În locul blondinei a venit, la început, chiar Lora. Totuși, nu a durat mult și vedeta a renunțat la rolul său din emisiune pentru a se axa pe proiectele personale. Cove a vrut să se asigure că nu va mai rămâne singur, așa că și-a făcut o adevărată gașcă în show.

Simpaticul prezentator de televiziune i-a chemat pe Sore, Theo Rose, Viviana Sposub, Veveriță și Coțofană pentru a se asigura că telespectatorii sunt înveseliți în fiecare dimineață. Mai mult, șefii de la PRO TV nu s-au oprit aici.

Prezentatoare nouă la PRO TV. Cine este colega lui Cove

Schimbările din emisiune au surprins pe toată lumea. Jorge, dar și Cosmina Păsărin, au stat câte o săptămână alături de Cove pentru a prezenta emisiunea. De această dată, ei au fost înlocuiți de Ana Ionescu, ce a acceptat provocarea și a apărut în platou.

Anunțul că Ana Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, va prezenta show-ul Vorbește lumea a fost făcut chiar de Cove.

Acesta a invitat-o pe blondină în platou, iar ea a ținut să le transmită telespectatorilor un mesaj emoționant despre experiența sa ce va dura doar o săptămână.

„Bine v-am regăsit! Până acum am fost invitată, acum este cu totul altceva. Este o senzație de nedescris. Recunosc că am avut ceva în minte, dar acum am uitat totul. Mă bucur să vă cunosc mai bine.”, a spus Ana Ionescu.

De ce a plecat Lora de la Vorbește lumea

Lora surprindea pe toată lumea în momentul în care venea alături de Cove pentru a lua locul Adelei Popescu, însărcinată pentru a treia oară. Din păcate pentru fanii săi, aceasta a renunțat la rolul din televiziune după cinci luni.

Motivul? Vedeta și-a dorit să petreacă mai multe ore în studio și să își ducă la capăt proiectele din cariera sa muzicală, așa că timpul nu i-a mai permis să facă parte din echipa cunoscutului show de la PRO TV.

„Vreau să vă mulțumesc că am putut fi în contact cu showbiz-ul, dar datoria mă cheamă, mă așteaptă publicul, petrec ore la studio, cred că este o veste tristă pemtru admiratorii mei, dar bună pentru cei care îmi admiră activitatea muzicală.”, a zis cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI