Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani și urma să se căsătorească FOTO

Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani și urma să se căsătorească FOTO

Dramă îngrozitoare în prag de Crăciun! S-a aflat numele victimei accidentului mortal de la Medieșu Aurit. Victima se numește Cătălin D. Tânărul avea doar 25 de ani, iar drama este cu atât mai mare cu cât acesta urma să se căsătorească cu aleasa inimii sale în cel mai scurt timp. În plus, destinul tragic a făcut ca și tatăl lui să decedeze în urmă cu patru ani, tot în preajma Crăciunului.

”Sufletul meu, în loc să ne spună toată lumea Casă de piatră, ei îmi spun acum sincere condoleanțe. De ce nu m-ai ascultat oare? De ce? Vei rămâne mereu în inima și sufletul meu. Te voi iubi pentru tot restul vieții. Ai lăsat un gol imens în inima mea. Dormi în pace suflet blând”, este mesajul iubitei sale îndoliate, potrivit presasm.ro.

Cu capul crăpat în două

Cât despre tânărul aflat în comă, el se numește numește Tinel R., are vârstă de 32 de ani și locuiește tot în Medieșu Aurit.

Vă reamintim că luni seara, 23 decembrie 2019, în jurul orei, 18.05, între Medișu Aurit și Românești a avut loc un accident frontal între doi motocicliști în vârstă de 25, respectiv 32 de ani.

După cum a relatat Satu Mare Online, cei doi se întorceau acasă, motocicletele enduro nu au fost dotate corespunzător. Odată ajunși pe un carosabil plin de pietriș, neiluminat, T.R. în vârstă de 32 de ani a oprit să întoarcă, moment în care C.D în vârstă de 25 de ani a intrat în el din plin.

Impactul frontal a făcut ca tânărul de 25 de ani să moară pe loc, având capul crăpat în două cu tot cu cască, iar cel de-al doilea motociclist se află în comă și a fost transportat de urgență la UPU Satu Mare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit ieri cu două autospeciale şi au încercat să-l resusciteze pe motociclistul de 25 de ani, dar nu a răspuns manevrelor, iar celălalt a fost transportat în comă la spital.

Poliţia a efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI