Cine este Miss Univers România 2021. E studentă la Istorie și e din Cluj

Cine este Miss Univers România 2021. E studentă la Istorie și e din Cluj
Cine este Miss Universe Romania 2021

România și-a desemnat reprezentanta care va defila pe cel mai dorit podium din lume la Miss Universe 2021. Cine este superba studentă care a cucerit inimile juraților și a românilor de pretutindeni. Cum arată Miss Universe România, de fapt.

Cum arată Miss Universe România

Capitala a îmbrăcat straie de sărbătoare în weekendul trecut, atunci când și-a ales cea mai frumoasă româncă din țară pentru a merge să ne reprezinte la concursul Miss Universe 2021, care va avea loc în Israel.

Tânăra norocoasă se numește Carmina Olimpia Coftas. Frumoasa șatenă este originară din Târgu Mureș, are 21 de ani și este studentă în anul III la Facultatea de Istorie din cadrul UBB Cluj Napoca. La concursul de Miss Universe România au participat 25 de fete din toate colțurile țării, dar numai ea a întrunit toate calitățile necesare pentru a fi o demnă reprezentantă a României la cel mai urmărit concurs de Miss din lume.

Miss Universe 2021 se va desfășura în luna decembrie în Israel, acolo unde cele mai frumoase femei ale planetei se vor întrece pe cea mai invidiată scenă din lume.

Miss Universe România a făcut canto, modelling și sport

Puțini sunt cei care știu despre Carmina faptul că este o fostă prezentatoare TV care a cochetat cu modellingul pe vremea când era doar o adolescentă.

Reprezentanta României la Miss Universe 2021 are în palmares mai multe titluri de frumusețe câștigate, cel mai recent fiind cel de Miss Târgu Mureș din 2019.

Carmina Olimpia Coftas susține că este o persoană energică, pasionată de muzică și sport. Mai mult de atât, șatena are experiență în domeniul muzical, studiind canto timp de 9 ani de zile.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie.

Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu.

În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș). Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model”, a declarat Carmina Coftas acum aproape doi ani, pentru Cancan.