Cine este mama Danielei Crudu. Cum arată femeia care a plecat în Italia de mulți ani

Cine este mama Danielei Crudu

Mama Danielei Crudu a plecat în Italia în urmă cu mulți ani. Femeia a avut și ea momente grele în relație. Cum arată acum și care este povestea părinților vedetei TV?

Cine este mama Danielei Crudu

După ce mulți au spus că Daniela Crudu este o ghinionistă în relații, aceștia nu știu însă povestea părinților ei. Florentina este numele mamei ei și a părăsit România în urmă cu mulți ani. A apărut în fața camerelor de luat vederi, în anul 2015, aceasta fiind prezentă în cadrul emisiunii, ”Un Show Păcătos”.  Daniela a menționat cât de greu i-a fost pe atunci să crească fără mama ei. Ea are și o soră pe nume Ana Maria.

“Sunt în Italia de 10 ani și voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e rușine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidență în Italia și este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an.”, povestește mama Danielei Crudu în cadrul Emisiunii Antena1.

Părintele fostei asistente TV decis cu mai bine de 15 ani în urmă să plece din țară pentru a le oferi fiicelor ei un trai mai bun. Acest lucru se întâmpla pe vremea când cele două se aflau încă la școală. Ea a muncit din greu într-o seră, apoi având grijă de bătrâni și copii, pe un salariu de câteva sute de euro lunar.

Cine este mama Danielei Crudu. Cum arată femeia care a plecat în Italia de mulți ani
Cine este mama Danielei Crudu. Cum arată femeia care a plecat în Italia de mulți ani

Daniela Crudu a trăit clipe cumplite

După ce a fost bătută fără milă de către iubitul ei croat, Daniela a suferit mai multe traumatisme în urma abuzurilor. Fosta vedetă de televiziune a ajuns de urgență în grija medicilor, după care a fost dusă la un spital din Capitală, din cauza traumatismelor severe.

Părinții vedetei pe nume Florentina și Nelu, au divorțat în anul 2013, când fostul soț i-a adresat cuvinte vulgare într-o intervenție televizată. Mama vedetei a revenit temporar în țară pentru a semna actele de divorț, aceștia rămânând în termeni de amiciție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI