Cine este logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021, de fapt. A lucrat și el în televiziune

de: Irina Maria
09 05. 2021

Concurenta controversată de la Suvivor România 2021 se poate lăuda cu un logodnic care o iubește la nebunie. În ciuda faptului că trece prin clipe cumplite, vedeta se consolează cu gândul că cineva o așteaptă acasă. Așa că am aflat cine este logodnicul Elenei Marin, de fapt.

Cine este logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021

De câteva luni, fosta asistentă TV a lui Mihai Morar de la Răi da’ Buni face furori în Republica Dominicană. Pe lângă forța pe care o are și rezistența fizică, Elena Marin s-a făcut remarcată și prin scandaluri. Vedeta pare să nu se înțeleagă deloc bine cu celebrul Zanni, elevul lui Alex Velea.

Dar trece peste toate aceste greutăți, cu gândul la logodnicul ei, care a fost coleg de trust cu ea. Elena Marin și Andrei se iubesc de mai bine de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut pe holurile televiziunii Antena Stars, unde ea era asistenta lui Mihai Morar, iar el coordona echipa de operatori a postului de televiziune.

Tânărul era cunoscut în trustul Impact sub porecla Matto și se pare că o plăcea de mai mult timp. După ce s-au îndrăgostit iremediabil, cei doi s-au mutat împreună la scurt timp de la începerea relației. Ba mai mult, în toamna lui 2019, Elena Marin și Andrei s-au logodit la biserică. Nașii celor doi sunt Mihai Morar și soția acestuia.

”Dragostea se creste, se îngrijeşte şi se binecuvântează. Ne-am crescut şi ne-am îngrijit dragostea aşa cum am visat, ne-am unit prin logodnă, iar binecuvântarea am primit-o de la cei ce ştiu ce înseamnă dragostea, cu adevărat”, a scris Andrei pe Instagram, în 2019.

Logodnicul Elenei Marin o susține de acasă

Tânărul Andrei a oferit câteva declarații în eclusivitate pentru Impact.ro în care a mărturisit de ce s-a dus Elena Marin la Survivor România 2021, de fapt. Acesta susține că logodnica lui, care a fost amenunțată cu bătaia de Raluca Dumitru, își dorește premiul cel mare.

“Pot să spun că Elena a plecat de acasă cu gândul de a câștiga competiția, nu cu gândul la premiul cel mare. Acest lucru cred că se vede și în evoluția ei, cum luptă pe fiecare traseu, cum se bucură la fiecare victorie, dar și cât de afectată este atunci când mai pierde câte un punct.

Elena este competitivă și perfecționistă, iar atunci când aceste trăsături te definesc, îți dorești să câștigi fiecare întrecere la care participi, oricare ar fi aceasta.

Apreciez foarte mult că ea nu a renunțat la valori nici în cele mai grele condiții si abia aștept să îi spun asta când se va întoarce. Combinația asta de sensibilitate și determinare mi se pare foarte sexy, Elena a demonstrat că sensibilitatea nu este, neapărat, o slăbiciune și cred că și oamenii apreciază asta la ea.

Deși a îndurat foarte multe răutăți, nu a renunțat și a reușit să își mențină evoluțiile la nivel înalt. Sunt foarte mândru și sunt convins că o să lupte, exact așa cum e motto-ul ei, până la capăt!”, ne-a mărturisit Matto, în exclusivitate.