De ce Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, de fapt. Ce s-a întâmplat la Survivor 2021 EXCLUSIV

De ce Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, de fapt. Ce s-a întâmplat la Survivor 2021 EXCLUSIV
Raluca Dumitru, geloasă pe Elena Marin?

Andrei îi ține partea iubitei sale, Elena Marin, în scandalul iscat la ”Survivor Romania 2021” cu fosta colegă de serviciu, Raluca Dumitru. Tânărul e încântat că Elena își păstrează cumpătul în acest conflict: ”Eu încă o dată o felicit pe Elena pentru modul civilizat și pașnic în care reacționează. Este evident că i se caută nod în papură, iar motivele sunt lesne de înțeles”, ne-a spus Andrei, pentru Impact.ro.

De ce Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin

Raluca Dumitru și Elena Marin păreau bune prietene, mai ales că au lucrat și în același trust de televiziune, însă iată că lucrurile nu stau deloc așa. În ultima vreme, între cele două femei au apărut mari tensiuni, situație pe care însă Elena se străduiește să o gestioneze într-un mod cât mai elegant. Raluca a fost prima care i-a aruncat mănușa, în acest conflict izbucnit peste noapte:

“Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena”, ar fi spus Raluca în cadrul unei ediții recente a Survivor România 2021 de la Kanal D.

”Ooo, serios?! Asta e o amenințare! Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca”, i-a răspuns Elena Marin, mai în glumă, mai în serios.

Logodnicul Elenei Marin: ”I se caută nod în papură!”

În urma schimbului de replici deloc amical, Andrei, iubitul Elenei Marin, sare în apărarea partenerei de viață:

“Eu încă o dată o felicit pe Elena pentru modul civilizat și pașnic în care reacționează. Este evident că i se caută nod în papură, iar motivele sunt lesne de înțeles. Raluca a realizat că asocierea cu Zanni îi aduce liniște.

În altă ordine de idei, în timpul scurt de când a venit, Raluca a atacat absolut toate fetele din competiție, atât de la “Faimoși”, cât și de la “Războinici”. Andreea Lodba n-avea nici 24 de ore în ”Survivor”, iar Raluca nu vorbea prea frumos despre ea”, ne-a spus Andrei, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Elena Marin a fost în conflict și cu Zanni, pe care l-a numit ”căminist”

Elena Marin se află în competiție încă de la începutul anului, astfel că nu este străină de scandalurile și de răutațile colegilor din echipa “Faimoșilor”, din care și ea face parte. În urmă cu câteva săptămâni, Elena a avut un conflict și cu Zanni. Într-un moment de furie, Elena l-a numi pe Zanni “căminist”, iar acesta a numit-o “baba–cloanța”.

Cătălin Moroșanu e de partea Elenei Marin: ”Sper să ajungă în finală!”

Elena Marin nu este prea simpatizată, în competiție. Unii o acuză că joacă teatru, că este falsă, însă Cătălin Moroșanu i-a ținut partea.

“Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul-simț, are cei 7 ani de acasă. Mereu a fost o femeie cu bun-simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu. Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane.

Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul. O văd în finală, de câștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția”, spunea Cătălin Moroșanu, în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI