Cine este Liliana, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaște: ”Mi-a fost studentă”

de: Alexandra Chivu
10 12. 2019

Florin Busuioc, îndrăgitul prezentator al rubricii ”Vremea” din cadrul Știrilor PRO TV, a fost căsătorit de două ori. Cine este Liliana, actuala soție? Povestea de dragoste dintre cei doi și dedesubturile ei.

Cine este Liliana, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc

Florin ”Busu” Busuioc (57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Știrilor PRO TV, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie, în anul 2010, cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. Începutul său în televiziune a fost în anul 1992, la TVR, în rolul principal din filmul pentru copii ”Brutus”, apoi ca prezentator al show-ului ”TIP TOP MINITOP”, creat și produs de realizatorul TV Oana Ionescu. Despre cariera sa se pot scrie două zile, însă despre viața personală câteva pagini, căci vedeta PRO TV și-a ținut departe de ochii curioșilor familia și peripețiile vieții.

Cert este că Busu se declară împlinit cu viața pe care o are alături de soția sa, Liliana, și cele două fete: Natalia, în vârstă de 15 ani, și Catinca, de 8 ani. Despre cum au ajuns cei doi împreună,  se poate spune că după idila lor s-ar putea inspira mulți scriitori. Mai exact, Liliana i-a fost studentă, iar când lucrurile au început să evolueze, Florin Busuioc a renunțat la a mai fi profesor, pentru a-și putea trăi iubirea fără a încălca principiile eticii profesionale.

”Noi am avut o poveste din două bucăți cumva”

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.

Soția și cele două fiice ale lui Florin Busuioc

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc, într-un interviu acordat adevărul.ro.