Cine este iubitul Laurei Codruța Kovesi. Au apărut în public, dar nimeni nu și-a dat seama că sunt împreună

Cine este iubitul Laurei Codruța Kovesi. Au apărut în public, dar nimeni nu și-a dat seama că sunt împreună
Cine este iubitul Laurei Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi este unul dintre cele mai pronunțate nume ale momentului. Fosta șefă DNA este aproape de a fi numită șefa Parchetului European, iar detaliile despre viața sa personală fac deliciul tuturor celor care îi urmăresc activitatea. Despre sfera profesională se știu multe, dar despre viața personală prea puține. Nici iubitul”Doamnei de Fier” nu a scăpat din vizorul ziariștilor, deși fosta șefă DNA nu a prea lăsat să-i scape foarte multe detalii.

Cine este iubitul Laurei Codruța Kovesi

În urmă cu ceva timp, invitată de onoare a Adreei Esca la Europa FM, Laura Codruța Kovesi a dezvăluit câteva lucrurui care nu se știau până atunci despre ea. Fosta șefă DNA a vorbit despre familie, despre evenimentele marcante din viața sa, muzica pe care o ascultă, serialul cu care se identifică și cu cine ar vrea să rămână blocată într-un lift. Fără îndoială, evenimentul care a marcat-o pentru totdeauna a fost decesul tatălui ei. Kovesi este fan Vama Veche și Tudor Chirilă, crede că scopul ei pe lume este să fie corectă cu oamenii și se inspiră din serialul Narcos.

După aceste detalii, interviul a ajuns la părți mai amuzante. Întrebată de știristă cu cine ar vrea să rămână blocată într-un lift, Kovesi a spus ca acea persoană să fie iubitul ei. Nu i-a dezvăluit identitatea, dar de asta s-au ocupat ziarele, căci încă din vara trecută s-a speculat că fosta șefă DNA ar avea o relație cu un ofițer SPP. Deși în presă s-a vehiculat numele unui personaj mai cunoscut publicului, Florin Nemeș, se pare că acesta a dispărut din viața ei între timp.

Fosta șefă DNA are o relație cu un ofițer SPP
Fosta șefă DNA are o relație cu un ofițer SPP

Cine este fostul iubit al Laurei Codruța Kovesi, cel care a apărut în reclama Digi

De altfel, trebuie reamintit că Nemeș a atras la acea vreme atenția asupra lui dată fiind vizibilitatea pe micile ecrane într-un fel unic. Bărbatul a jucat într-o reclamă pentru un post TV, iar rolul său în spot a fost de… pușcăriaș. Au curs râuri de cerneală atunci despre acest spot, care pare să nu fi fost chiar în concordanță cu statutul Laurei Codruța Kovesi.

Florin Nemeș  în reclama pentru Digi
Florin Nemeș a fost iubitul Laurei Codruța Kovesi

Conform realitatea.ro, acum este vorba despre un alt bărbat în viața lui Kovesi, un ofițer SPP. În urma informației, cei doi îndrăgostiți au apărut în public și au avut mai multe deplasări în țară, dar și peste hotare. De altfel, de când au apărut mai multe imagini cu cei doi, bărbatul fiind surprins tot timpul în spatele fostei șefe DNA, subiectul a fost intens dezbătut la TV. Cele mai recente imagini cu Kovesi și partenerul de viață sunt de la întoarcerea în țară după audierile din comisiile de la Bruxelles ori de pe traptele Parchetului General.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI