Cine este Irena Boclincă, marea câștigătoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Cine este Irena Boclincă, marea câștigătoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent
Irena Boclincă este marea câștigătoare a concursului iUmor

Irena Boclincă este câștigătoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dăncilă a primit premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se află în scaun cu rotile.

Cine este Irena Boclincă, marea câștigătoare a concursului iUmor

Irena Boclincă a venit la iUmor cu un număr inedit în preselecții. A imitat-o pe Viorica Dăncilă și a stârnit hohote de râs. La fel a făcut și în marea finală, când a făcut-o pe Delia să exclame: „Cred că sunteți câștigătoarea iUmor.”

Până și Cheloo, care este foarte greu de impresionat, a spus: „Este cel mai puternic număr din istoria iUmor!”

Irena Boclinca
Irena Boclincă

Irena Boclină a vrut să se promoveze

Irena Boclincă este din Chișinău. A absolvit Academia de Arte, Facultatea de Teatru și a lucrat la Teatrul Național Eugen Ionescu. De-a lungul timpului, a interpretat foarte multe numere comice, dar s-a remarcat prin faptul că a interpretat-o pe Edith Piaf.

În 2014, a câștigat premiul pentru cel mai bun one woman show la Festivalul Internaţional Gala Star. După doar un an, s-a mutat în România, a făcut un master la Iaşi în Artele spectacolului și a colaborat cu Teatrul Naţional Vasile Alecsandri.

În 2017, a venit în București, iar în 2018 a participat la Românii au Talent, unde a interpretat un personaj peltic. A fost prima parteneră de scenă a lui Alexandru Arșinel după moartea Stelei Popescu și în prezent colaborează cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti.

Femeia a mărturisit de ce a participat la iUmor: „Fiind din Republica Moldova, chiar dacă am activat şapte ani în teatru, aici, în Bucureşti, nu mă cunoaşte nimeni şi trebuie să mă promovez. Ar fi un vis împlinit dacă m-aş putea angaja într-un teatru din Bucureşti, să pot face ceea ce îmi place.”


Irena Boclincă a câștigat marele premiu la iUmor, dar pentru că și-a împlinit visul, acela de a se promova, a decis să doneze premiul lui Vasi Borcan, un concurent aflat în scaun cu rotile.

„Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a declarat Irena Boclincă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI