Câți bani a încasat câștigătorul show-ului iUmor de pe Antena 1

Câștigătorul iUmor se umple de bani

Câștigătorul show-ului iUmor de pe Antena 1 trebuie să fie foarte fericit. Va încasa o sumă frumușică și nu a trebuit să facă mare lucru pentru asta. A urcat pe scenă, a făcut publicul să râdă, i-a încântat pe cei 3 jurați, totul în doar câteva minute.

UPDATE – Irena Boclincă a câștigat marele premiu de 20.000 de euro la iUmor. Ea a decis să îi dea banii lui Vasi Borcan, un concurent aflat în scaun cu rotile. „Tot timpul mi-am dorit să fac o donație, dar nu am avut bani. Acum am ocazia”, a spus Irena.

Câți bani a încasat câștigătorul show-ului iUmor

11 concurenți urcă pe scena de la iUmor, sâmbătă, 1 iunie 2019, de la ora 20:00. Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo vor face tot posibilul să îi impresioneze pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. Finala sezonului 6 va fi una înregistrată, dar votul pentru favoriți va fi live, pe o perioadă de 20 de minute. Cei care vor dori să își voteze favoriții trebuie să trimită un SMS la numărul 1313.

De-a lungul acestui sezon, care a adunat 13 ediții, foarte mulți concurenți au urcat pe scenă și au încercat să spună cele mai amuzante glume, să facă numere de magie combinate cu umor, să cânte și să pară comici în același timp sau să îi ia la roast pe jurați. Unora le-a reușit, alții au dat-o rău în penibil. Doar 11 au meriat să ajungă în finală și să se lupte pentru premiul de 20.000 de euro.

Sezonul 6 iUmor a ajuns la final

„De ce să vă uitaţi la finală? Pentru că Viorica Dăncilă (Irena Boclincă) o să vă bulverseze existenţa prin numărul ei, pentru că Vasi Borcan duce umorul în sfere în care nu a fost vreme de cinci sezoane, iar ceilalţi concurenţi v-au pregãtit o seară cu râs isteric garantat. D-aia!”, a delcarat Șerbat Copoț înainte de marea finală iUmor.

Pentru colegul său, Dan Badea, acest sezon a fost primul în calitate de prezentator. El a declarat că show-ul este cu totul altfel din interior și a numit formatul „templul nebuniei.”

Probabil că cei 3 jurați vor răsufla ușurați după ce finala se va termina, iar câștigătorul își va primi premiul de 20.000 de euro. Se pare că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost bombardați cu surprize pe parcursul acestui sezon, unele dintre ele plăcute, altele foarte plictisitoare, iar altele penibile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI