Cine este Gigi Hadid. Câți bani are și cine este tatăl copilului ei

de: Ana Chivu
16 07. 2020

Gigi Hadid a revenit în atenția presei din lumea întreeagă datorită frumuseții sale, dar și a familiei din care provine. Cine este tânăra, care sunt veniturile sale și cine este tatăl copilului ei?

Cine este Gigi Hadid?

Gigi Hadid este una dintre cele mai bine plătite supermodele din toată lumea, alături de sora sa mai mică. La doar 25 de ani aceasta se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Frumusețea ei a adus-o în atenția presei, dar și familia numeroasă și spectaculoasă din care provine. Ea mai are un frate și încă trei surori – Bella Hadid, Anwar Hadid, Alana Hadid, Marielle Hadid. Îngerașul „Victoria’s Secret” se bucură acum de o perioadă spectaculoasă datorită sarcinii, nedezvăluind extrem de multe detalii despre eveniment. Deși nimeni n-ar fi crezut că vor mai fi împreună, Gigi și Zayn -fost component al trupei One Direction – s-au împăcat, iar al scurt timp s-a aflat că vor avea un copil împreună.

“Mama era o fată de la țară, din Olanda, care a început să lucreze ca model în New York pentru a putea trimite bani acasă”, a povestit Gigi într-un interviu pentru Vogue. Tatăl acesteia este de origine palestiniană, este un dezvoltator imobiliar extrem de cunoscut și deși nu mai formează un cuplu alături de Yolanda, a avut mereu grijă ca familia să rămână unită în termenii posibili după divorț.

Gigi Hadid și Zayn Malik

„Ne-ar fi plăcut să anunțăm noi această informație”

Zvonurile au circulat non-stop încă din prima lună a sarcinii, însă doar de curând modelul internațional a confirmat faptul că va deveni mămică. Totul s-a petrecut la show-ul lui Jimmy Fallon. „Mulțumesc mult”, a spus Gigi, după ce prezentatorul a felicitat-o.

„Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi această informație, dar chiar și așa suntem foarte încântați și fericiți, de asemenea recunoscători tuturor pentru urări și sprijin”. Tătic a doi copii, moderatorul a sfătuit-o să savureze din plin aceste momente. „Asta fac, mai ales în această perioadă, e plăcut să pot să stau acasă împreună cu cei dragi și să experimentez sarcina zi cu zi”, a declarat modelul.

Cele mai bine plătite modele din lume în 2018

1) Kendall Jenner: 22.5 milione de dolari
2) Karlie Kloss: 13 milioane de dolari
3) Chrissy Teigen si Rosie Huntington-Whiteley: 11.5 milioane de dolari (la egalitate)
5) Cara Delevingne si Gisele Bundchen: 10 milioane de dolari (la egalitate)
7) Gigi Hadid: 9.5 milione de dolari
8) Bella Hadid si Joan Smalls: 8.5 milioane de dolari
10) Doutzen Kroes: $8 milioane de dolari