Veste bombă în showbiz! Este însărcinată în câteva luni, după ce s-a împăcat cu fostul iubit

O vedetă este însărcinată în 5 luni, după ce s-a reîmpăcat cu fostul iubit

Veste mult așteptată în showbiz! Un cuplu extrem de iubit este în culmea fericirii, după ce vedeta a anunțat că este însărcinată în cinci luni. Minunea s-a întâmplat după ce aceștia s-au reîmpăcat.

Este însărcinată în 5 luni, după ce s-a împăcat cu fostul iubit

Viitorii tineri părinți pentru care o lume întreagă se bucură acum sunt Gigi Hadid și Zayn Malik. Cunoscutul supermodel în vârstă de 25 de ani va deveni mămică peste doar câteva luni, arată dailymail.co.uk. Cu toate că a aflat vestea cea mare în urmă cu cinci luni, vedeta a așteptat ca sarcina să avanseze, ulterior să împărtășească motivul bucuriei sale chiar în prag de sărbătoare – de ziua sa de naștere. Blondina nu a făcut comentarii la adresa acesui eveniment, dar e clar că nu se mai ascunde.

Schimbările fizice prin care trece au fost vizibile în postările recente din mediul online din ziua în care a împlinit 25 de ani. Amintim că amorezii s-au împăcat în luna decembrie a lui 2019, după ce au stat despărțiți un an, timp în care fostul component al trupei One Direction s-a întâlnit cu Tyler Cameron. În luna februarie, Gigi a oferit câteva indicii despre un viitor copil, dar abia acum totul prinde contur. Aceasta susținea că se gândește la întemeierea unei familii. „Cred că, pe măsură ce îmbătrânesc, mă gândesc mai mult la familie, nu știu cât mai pot face modeling.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❣️?

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

„Sunt foarte recunoscător că am întâlnit-o”

Zayn și Gigi s-au cunoscut în anul 2015, iar imediat au și început o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au întâlnit la filmările clipului artistului Pillow Talk.

„Sunt foarte recunoscător că am întâlnit-o. Priveam lucrurile într-o perspectivă negativă. Asta se întâmpla, probabil, din cauza adolescenței sau testosteronului sau a oricărui lucru care era în corpul meu la momentul respectiv. Ea m-a ajutat să văd lucrurile dintr-un unghi pozitiv”
Zayn Malik

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI