27 feb. 2020 | 11:44

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache. Iată cu cine a înlocuit-o Roland. Iată cum se purta cu el fosta gimnastă

Monden
Cine este fostul iubit al Larisei Iordache. Iată cu cine a înlocuit-o Roland. Iată cum se purta cu el fosta gimnastă
Cine este fostul iubit al Larisei Iordache? Cu cine a înlocuit-o pe gimnastă

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache și cu cine a înlocuit-o pe sportivă, după despărțirea ferită de ochii lumii. Iată cum se purta cu el fosta gimnastă și posibilul motivul pentru care cei doi s-au despărțit!

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache?

Roland și Larisa și-au luat adio după o relație de câteva luni bune. Deși multe cupluri care decid să meargă pe drumuri separate ajung să se evite, la ei nu a fost așa. Cu toate astea, declarațiile recente din cadrul unui interviu de la Vorbește Lumea a lăsat să se vadă altceva. Povestea dintre ei pare a fi puțin încâlcită, dar cu toate astea are un final decent.

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, este coleg cu Andrei, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim”
Larisa Iordache (Sursa: libertatea.ro)

Larisa Iordache alături de fostul iubit

Larisa Iordache alături de fostul iubit

„Am avut o relație în care am făcut asta și nu mi-a plăcut ce am găsit”

Întrebată dacă verifică telefonul iubitului actual, aceasta a spus că nu, pentru că un eveniment neplăcut din trecut a făcut-o să înceteze cu această curiozitate. Deși lecțiile de la viață nu au fost puține, ambii sunt acum fericiți. Roland se iubește cu o dansatoare profesionistă, iar Larisa trăiește și ea emoțiile dragostei.

“Nu verific nici telefonul, pentru că am avut o relație în care am făcut asta și nu mi-a plăcut ce am găsit. Surpriza cea mai mare a fost micuță, mie îmi plac lucrurile mici și în detaliu. Este un tip romantic, dar în același timp trebuie să fie rece, nu trebuie să alimenteze mereu cu ceva dulcegării relația. Nu fac nebunii din dragoste, chiar când simt că o relație se termină trag mult, pentru că știu că poate pot să salvez ceva. Dacă eram în cantonament, ceream voie să ies afară, nu plecam nicăieri”
Larisa Iordache (Sursa: Vorbește Lumea)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro