Cine este femeia pe care Prinţul Harry a iubit-o înainte de Meghan Markle. O prezentase chiar şi Reginei Elisabeta

Cine este femeia pe care Prinţul Harry a iubit-o înainte de Meghan Markle. Povestea de dragoste dintre cei doi a reprezentat subiect de primă pagină în ziarele internaționale. Tânăra a făcut cunoștință inclusiv cu regretata regină Elisabeta a II-a. Toți credeau că ea urma să fie partenera de viață a fiului actualului monarh de la Londra.

Cine este femeia pe care Prinţul Harry a iubit-o înainte de Meghan Markle

Puțini își mai aduc aminte de perioada anilor 2004-2010, când fiul regelui de la Londra era poreclit „Dirty Harry”. Fratele Prințului William era cunoscut pentru stilul său de viață, cu care ieșea din tipar. Când Harry mergea la petreci sau cluburi, știa să se distreze pe măsură. Din cauza circumstanțelor controversate în care era surprins, a apărut și supranumele amintit.

În anul 2004, viața personală a Prințului Harry s-a bucurat de un interes deosebit din partea presei. Totul, pe fondul unei relații neobișnuite de iubire. Chelsy Davy este tânăra care i-a cucerit inima fiului regelui Charles, pe vremea când aceasta avea 18 ani și urma cursuri la Stowe School. Era fiica unui organizator de safari din Zimbabwe.

Deși formau un cuplu foarte frumos, presa străină a descris relația dintre cei doi ca fiind „turbulentă”. Prințul Harry și Chelsy Davy au format un cuplu până în luna mai 2010. În perioada precizată, tânăra a anunțat public, pe pagina ei de Facebook, încheierea relației amoroase. Un an mai târziu, începuse să se zvonească cum că Prințul Harry și fosta iubită ar lua în calcul o reconciliere. La acea vreme, fiul Prințesei Diana a declarat public că era „100% singur”.

Chelsy Davy a participat la nunta Prințului William și a lui Catherine Middleton, în anul 2011, în ciuda divergențelor dintre ea și fostul său partener. A fost prezentată chiar și regretatei regine Elisabeta a II-a. După nunta Prințului William, tânăra a declarat că nu se va căsători cu Harry. Totul, din cauza unor incompatibilități privind stilului de viață.

De ce s-ar fi despărțit Prințul Harry și Chelsy Davy, de fapt

Chelsy Davy a mărturisit, cinci ani mai târziu, că despărțirea de Prințul Harry a fost foarte dureroasă. Trebuia să aibă loc, însă, fiindcă stilul de viață pe care îl trăia era, potrivit spuselor sale, unul nebunesc, înfricoșător și foarte inconfortabil.

„Nu puteam suporta toate astea (să fie fotografiată și filmată pe ascuns – n.r.). Eram tânără și îmi doream doar să fiu o fată normală. A fost oribil. Dacă ieși vreodată dintr-un club de noapte la 4 dimineața, ei îți fac poza. În orice caz, nu te vor fotografia când pleci la serviciu în fiecare dimineață”, spunea Chelsy, într-un interviu din 2016.

Provocat să vorbească despre deciziile sale în dragoste, după despărțirea de fosta lui parteneră, Prințul Harry a explicat că nu își dorește să găsească o femeie care să ocupe, pur și simplu, o funcție în Casa Regală. Fiul regelui Charles spunea că era mai important ca partenera lui să își asume implicațiile poziției sale.

Citește și: Cu cine ar fi înșelat-o Prințul Harry pe Meghan Markle, la începutul relației lor. Nu mulți știu de povestea lor

În mai 2018, Chelsy Davy a fost invitată la nunta Prințului Harry și a actriței americane Meghan Markle.

Urmăriți Playtech.ro și pe